Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Εφημερίδααα. Νέος κύκλος διαλέξεων του ΓΑΠ. Τώρα σε αγρότες...


ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ...

Ας κάνουμε τώρα ένα ταμείο:

1. Ο παππούς του ενός υποψήφιου Δημάρχου είναι εξέχων στέλεχος - δημοδιδάσκλος και αργότερα διευθυντής εκπαίδευσης - στα δημοτικά σχολεία της περιοχής Καλαβρύτων τις δεκαετίες 30 και 40.

2. Η οικογένεια Καραγιάννη κατοικεί στα Καλάβρυτα, τα παιδιά πάνε εκεί σχολείο.

3. Η οικογένεια Κατσαργύρη αποκτάει την πρώτη της επαφή με το Χαλάνδρι το 1959, όταν ο Πέτρος Κατσαργύρης πατέρας της Κλυταιμνήστρας, επιθεωρητής δημοτικών σχολείων κάτοικος Καλαβρύτων τότε (σύμφωνα με συμβόλαια), απέκτησε το 1959 στην οδό Θερμοπυλών 15 Χαλάνδρι οικόπεδο και μετά κάνα δυο χρόνια ήρθε στο Χαλάνδρι από τα .... ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!!!!

4. Η οικογένεια Καραγιάννη "ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ" τον Χαλανδραίο Γ. Κουράση, ο οποίος εργάζεται χρόνια στις εταιρείες της οικογένειας ως οικονομικός διευθυντής και βέβαια αποκτά ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;

 ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ;;;

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ "ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;

ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΑΣ;;;

Είδατε γιατί ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη ΝΔ επιτράπηκαν οι δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων - το 2006 στο ΠΑΣΟΚ και το 2010 στη ΝΔ;;

Είδατε γιατί δεν κάνουν οι πράσινοι αντιπολίτευση στον Αεικίνητο ενώ από κοινού ψαλίδιζαν πριν τον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος να μην αποστρατεύσει σταδιακά τον συγκεκριμένο πυρήνα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που του ήταν ΓΝΩΣΤΟΣ;

Είδατε γιατί τότε, το 2002 που παραλίγο να την πατήσουν συνασπίστηκαν και λειτουργούσαν παρασκηνιακά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπροστά στον κίνδυνο να πάρει τον έλεγχο του δήμου η νεώτερη γενιά ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ;;;

Βλέπετε που δεν είμασταν ΤΡΕΛΟΙ που μιλάγαμε για ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;;;

Βλέπετε που όταν, νωρίς - νωρίς, χαρακτηρίσαμε την διοίκηση του δήμου ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ;;;;;

ΧΑΙΡΕΤΕ!!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΘΗΚΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!

Τι λέει ο φίλος μας ο Βασίλης Κουνέλης στο TVXS τώρα:

"Ο πρώην εκδότης της Απογευματινής Πάνος Καραγιάννης διεσώθη σαν παιδί της ναζιστικής σφαγής των Καλαβρύτων, χωμένος στο φουστάνι της μάνας του, αλλά έχασε το μέτρημα των σταυρών στενών συγγενών και φίλων στο μνημείο του μαρτυρίου, που ανοικοδομήθηκε στον λόφο πάνω απ’ την πόλη, λόγος για τον οποίο και δεν μίλησε ποτέ μέχρι σήμερα δημόσια για την θλιβερή ιστορία του ολοκαυτώματος, που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του."


ΟΥΠΣ!!!!

Δηλαδή η οικογένεια Καραγιάννη με την οικογένεια Κατσαργύρη ήταν συγχωριανοί και μάλιστα ο  Πέτρος Κατσαργύρης ήταν δημοδιδάσκαλος και αργότερα διευθυντής του σχολείου που εφοίτητσε ο κ. Π. Καραγιάννης σίγουρα  και λογικά  και ο αδελφός του Κ. Καραγιάννης.

ΜΜΜΜ! Μου φαίνεται λοιπόν ότι αρχίζει να σας καθαρίζει το οικόπεδο. Έτσι δεν είναι;;;

Βρίσκουμε το DNA της διοίκησης του δήμου μας!

ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ!!!!

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τα ξημερώματα, σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική, νέα γιάφκα - η 2η στο Χαλάνδρι - της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Η γιάφκα είναι στην διεύθυνση Ελ Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι και όχι στο Μαρούσι όπως εσφαλμένα γράφτηκε αλλού.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΣΕΛ. 49 - ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ KAI ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ! Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ! ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Ας αρχίσουμε λοιπόν με τις πηγές μας!

ΠΗΓΗ 1: 
Το φύλλο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κυκλοφόρησε στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ για το Σ-Κ 19 και 20 ΙανουαρίουΠΗΓΗ 2:

Το άρθρο του φίλου μας Βασίλη Κουνέλη στο TVXS με τίτλο  Ο κύκλος των ναζί, το οποίο δεν αφορά ως θεματολογία την έρευνά μας ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΚΛΙΚ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ, που βάζει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ των διαπλεκόμενων πρασινογάλαζων σχέσεων στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, στην οποία έχουν ενταχθεί και διάφορα τοπικά στελέχη της Αριστεράς.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ "ΤΡΕΛΑ" ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ότι υπάρχει δηλαδή μια τοπική κλίκα διαπλοκής ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ, αυτό που λέμε στις αναρτήσεις μας "ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ" ....

.... ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ !

ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ Η ΒΑΛΙΤΣΑ!

Ήδη οι μυημένοι κατάλαβαν.

Για τους υπόλοιπους θα το σπάσουμε σε δίφραγκα σε λίγο!

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Επαναλήφθηκε εχθές - με νόμιμο αυτή την φορά τρόπο - η διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα αποτελέσματα:

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Άρης Νόμπελης , από την παράταξη της διοίκησης, με 28 ψήφους, 3 λευκά, 3 άκυρα και 2 παρόν.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Γιάννης Κεχαγιόγλου (από την παράταξη Ανδρεόπουλου) με 27 ψήφους, 5 άκυρα και 3 λευκά.

Γραμματέας εκλέχτηκε ο Θωμάς Βαρδουλάκης (από την ελάσσονα αντιπολίτευση με 22ψήφους, 8 λευκά, 6 άκυρα, 2 παρόν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Από την πλειοψηφία
Παρασκευόπουλος Σωτήρης με 34 ψήφους
Αγαπητού Χρύσα με 33 ψήφους
Καυκάλα Έλενα με 31 ψήφους
Βυτινάρου Άννα με 31 ψήφους
Κόσσυβας Μιχάλης με 31 ψήφους

Από την μειζονα αντιπολίτευση
Καζάνη Κατερίνα με 29 ψήφους
Μιχαήλ Μαρία με 26 ψήφους

Από την ελάσσονα αντιπολίτευση
Καρατζά Λούλα με 29 ψήφους

ΑΝΑΠΛΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Λαμπρόπουλος Παναγιώτης με 34 ψήφους
Πούλου Τζίνα με 32 ψήφους
Κιάκος Χρήστος με 31 ψήφους
Μπράτιμου Στέλλα με 27 ψήφους
Γκότση Κική με 26 ψήφους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Από την πλειοψηφία:
Θεοδώρου Γιώργος με 35 ψήφους
Αγγελής Κώστας με 35 ψήφους
Χατζηγεωργίου Αφροδίτη με 34 ψήφους
Μπάβας Φ'ωτης με 34 ψήφους
Δρίβας Κώστας με 26 ψήφους

Από την μείζονα αντιπολίτευση
Πετρόπουλος Σταμάτης

Από την Ελάσσονα αντιπολίτευση
Αναστασιάδης Πέτρος με 30 ψήφους
Καλομοίρης Γρηγόρης με 27 ψήφους

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Λιανός Δημήτρης με 35 ψήφους
Ντάβαρης Ηλίας με 29 ψήφους
Βάσιος Παναγιώτης με 26 ψήφους
Βαρδουλάκης Θωμάς με 27 ψήφους
Αγγελοπούλου Ναταλία με 23 ψήφους

ΣΧΟΛΙΟ : Η σύνθεση των 2 οργάνων διοίκησης άλλαξε!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ!
Για να δούμε.
Λένε ότι θα τα αναρτήσουν. Περιμένουμε!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ .... ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ!Θα το πάμε σιγά, σιγά, βήμα, βήμα, για να καταλάβουν και όσοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!

Πολλοί λίγοι κατάλαβαν ήδη!

Βλέποντας ότι έχουμε ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Γιούχα έφαγε ο Λοβέρδος στην Κρήτη...


Άγρια γιούχα έφαγε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Σπήλι, όταν, κατά την άφιξη του, πέντε άτομα του επιτέθηκαν λεκτικά. Οι αποδοκιμασίες, μάλιστα, μεταφέρθηκαν κι έξω από... 
το δημαρχείο, αναγκάζοντας τους συνομιλητές του πρώην υπουργού να κλείσουν τα παράθυρα για να αφήσουν έξω τη φασαρία.
Η συνέχεια γράφτηκε σε καφέ της περιοχής, καθώς ο Λοβέρδος χρειάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του και να πιει ένα φλιτζάνι καφέ!
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, στην οποία επρόκειτο να καθίσει ο πολιτικός, έκλεισε το μαγαζί του πριν φτάσει ο Αν. Λοβέρδος, καθώς πληροφορήθηκε ότι αν τον υποδεχόταν, θα προκαλούνταν ένταση.

http://citypress-gr.blogspot.com/2013/02/blog-post_1787.html#more, 3/2/2013

Παίρνουν το ΕΣΠΑ από τις Περιφέρειες . Ξανά στο αποτυχημένο αδιαφανές και ρουσφετολογικό μοντέλο του παρελθόντος

Μια από τις βασικότερες και ουσιαστικότερες αρμοδιότητες που παραχωρήθηκαν με τον « Καλλικράτη» στην Αυτοδιοίκηση από το Κράτος , μεθοδεύεται η …ανάκλησή της .

Πρόκειται για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ , το οποίο από το καλοκαίρι του 2011,περιήλθε στις αιρετές Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις, με την ένταξη σ΄αυτές των Διαχειριστικών Αρχών ,που μέχρι τότε υπαγόντουσαν στις κρατικές Περιφέρειες και νυν Γενικές Γραμματείες Αποκεντρωμένης Διοίκησης .
Παρά το γεγονός ότι , στον 1,5 χρόνο που έχουν τη συνολική ευθύνη υλοποίησης του ΕΣΠΑ ,οι Περιφέρειες αύξησαν εντυπωσιακά τους ρυθμούς υλοποίησής του και θεαματικά τις απορροφήσεις των σχετικών κονδυλίων .
Καθώς επίσης ότι η ανάληψη αυτής της ευθύνης και των σημαντικών αποτελεσμάτων που έχουν να επιδείξουν έγινε εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που ξέσπασε στη χώρα μας και δεν υπήρχαν ούτε καν οι πόροι για τη λεγόμενη εθνική συμμετοχή (που ήταν 25%) προκειμένου στη συνέχεια να εκταμιευθεί το 75% της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης των έργων και δράσεων του ΕΣΠΑ.
Η επαναφορά της αρμοδιότητας ένταξης των έργων στους εκάστοτε διορισμένους από τις κυβερνήσεις Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων , εμπεριέχει σαφέστατα την « παλινόρθωση» του αμαρτωλού μοντέλου του παρελθόντος .
Το οποίο ήταν ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και απολύτως αμφισβητήσιμο ως προς την οικονομική του διαχείριση . Και ποιος δεν θυμάται τη σκανδαλώδη ένταξη «αστρονομικών» προϋπολογισμών σε προκήρυξη για ανέγερση βρεφονηπιακών σταθμών το 2010-2011 όταν την αρμοδιότητα είχε η Κρατική Περιφέρεια ; Και οι οποίοι τελικά , όταν την αρμοδιότητα ανέλαβε ο αιρετός Περιφερειάρχης Αττικής , Γιάννης Σγουρός , έγιναν σχεδόν διπλάσιοι σταθμοί και με πολύ λιγότερους προϋπολογισμούς;
Επίσης επρόκειτο για ένα κομματικό-ψηφοθηρικό μοντέλο , αφού οι διορισμένοι από τον υπουργό Εσωτερικών τότε κρατικοί Περιφερειάρχες και νυν Γενικοί Γραμματείς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι το « μακρύ χέρι» του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος και είναι τοις πάσι γνωστόν ότι εξυπηρετούν με τις αποφάσεις τους κομματικές-πολιτικές σκοπιμότητες .
Είχε «βουίξει» εξάλλου όλη η Αυτοδιοίκηση στο παρελθόν για τον τρόπο που εντάσσονταν τα έργα , με τη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ακόμη και έργων με σχεδόν ανύπαρκτες μελέτες.
Αντίθετα σήμερα δεν είναι στο « χέρι» του Περιφερειάρχη η ένταξη κάποιου έργου και πολύ περισσότερο με αδιαφανή διαδικασία .
Διότι εκτός των άλλων , την τελική απόφαση ένταξης λαμβάνει η ολομέλεια του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά από αναλυτική συζήτηση της σκοπιμότητας του κάθε έργου

http://www.newsta.gr/, 2/2/2013

Ανθρωπιά σε Δημοτικό Σχολείο του Χαλανδρίου.

Η είδηση είναι "τσεκαρισμένη" από τρεις πλευρές.

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στην πόλη μας, πληρώνει καθημερινά από την τσέπη του το μεσημεριανό φαγητό τριών (3) παιδιών που φοιτούν στο σχολείο του και των οποίων οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.
Δε γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ  παραγγελίας φαγητού από τοπικό εστιατόριο  -κατάστημα έτοιμου φαγητού. Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, νομίζω...
Η πληροφορία - όπως έγραψα και παραπάνω - είναι "σίγουρη", καθώς επιβεβαιώθηκε από τρεις ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με τα 3 προαναφερθέντα παιδιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διευθυντή του σχολείου (το όνομα του Διευθυντή και το Σχολείο δεν τα αναφέρω για λόγους ευνόητους - άλλωστε, η ΑΝΘΡΩΠΙΑ δε χρειάζεται να είναι επώνυμη για να ονομάζεται έτσι...) που, σε πραγματικά δύσκολες εποχές, ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ουσιαστική βοήθεια σε ανήμπορους πολίτες.
Ειλικρινά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Το περασμένο Σάββατο (26/1) το βράδυ, εκλάπη αυτοκίνητο NISSAN SUNNY 1.6
του '91, ΛΕΥΚΟ με πινακίδες ΥΟΝ 2052.


Αν το δείτε παρκαρισμένο στη γειτονιά σας, παρακαλώ ειδοποιείστε την αστυνομία επισημαίνοντας πως είναι κλεμμένο
ή και επικοινωνήστε μαζί μου στο email: andkal@central.ntua.gr


Ευχαριστώ!

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις