Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ!!!! 330000 ΕΥΡΩ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

".... τμήμα του ανωτέρω χρηματικού εντάλματος, ανερχόμενο σε 333750 ευρώ, καταβλήθηκε ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ στην ανάδοχο εταιρεία,καθόσον ΔΕΝ ΕΚΜΙΣΘΩΘΗΚΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ"

Από ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ που αναφέρεται στο θέμα του έργου στον καταυλισμό των τσιγγάνων.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 335000 ευρώ το 2007 έτσι για πλάκα!!!!

Δηλαδή του δώσανε τα λεφτά τσάμπα!!!!

Όμως Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΣΘΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!

ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΣΘΩΘΗΚΑΝ!

ΚΩΛΟΣ!!!!

Επί τη ευκαιρία: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 330000 ευρώ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ και σε 5 χρόνια "... εάν κρίνετε σκόπιμο, ασκείτε την προβλεπόμενη από τις διατάξεις του αρθου Χ, παράγραφος Ψ του ν. ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ, αίτηση αναθεώρησης του εντάλματος που θα μου εκδώσετε για να τα πάρω.

Μόλις γίνει η διαδικασία της αναθεώρησης σε πέντε - έξι τέρμινα, και αν δεν έχω φύγει στα CAYMAN εις υγείας των κορόιδων και αν τα έχω θα σας τα δώσω πίσω!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!


Καστελόριζο:Καταπάτηση οικοπέδων από Τούρκους;


Ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου, Μανώλης Χριστοδουλάκης, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε φέρει στο φως με επίσημη έκθεσή του μια εθνικά επικίνδυνη λεηλασία εκτάσεων του ακριτικού Καστελόριζου.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Επίκαιρα», σε αυτή ζητούσε, τέσσερα χρόνια πριν, από το υπουργείο Οικονομικών να διενεργηθεί ειδικός έλεγχος σε όλους τους τίτλους κτήσεων των εκτάσεων στο Καστελόριζο, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Οι φήμες, που έκαναν λόγο για «μαφία» που αρπάζει ιδιωτική αλλά και δημόσια γη στο Καστελόριζο, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2005. Σύμφωνα με αυτές, στο νησί δρούσε κύκλωμα που οικειοποιούνταν παράνομα εκτάσεις, οι οποίες ανήκαν σε οικογένειες που είχαν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και στη συνέχεια τις μεταπωλούσαν σε ξένους επενδυτές.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Χριστοδουλάκη το 2008 οι ψίθυροι έγιναν συγκεκριμένες καταγγελίες και ευρήματα και όλοι περίμεναν ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Τι είχε ανακαλύψει στο Καστελόριζο το 2008 ο οικονομικός επιθεωρητής

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ήταν γνωστός για τους αγώνες του ενάντια στη διαφθορά, καθώς στις υποθέσεις που χειρίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν δίστασε να αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις «υπεράνω υποψίας».

Αυτό είχε κάνει και στην υπόθεση των ύποπτων μεταβιβάσεων γης στο Καστελόριζο, για τις οποίες είχε συντάξει ένα πόρισμα που έθετε ακόμη και θέμα εθνικού κινδύνου.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που έθετε τότε ο επιθεωρητής αφορούσε στο ποιοι ήταν οι τελικοί ιδιοκτήτες της γης και των ακινήτων, αφού από τα συμβόλαια προέκυπτε ότι επρόκειτο στην πλειονότητά τους για ξένους επενδυτές ή εταιρείες, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Για το λόγο αυτό ζητούσε από το υπουργείο Οικονομικών να γίνει ειδικός έλεγχος όλων των τίτλων κτήσεων των εκτάσεων, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονταν πίσω από τις επίμαχες μεταβιβάσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Μακεδόνες" και Τούρκοι διεκδικούν κομμάτια της Ελλάδας "Μακεδόνες" και Τούρκοι διεκδικούν κομμάτια της Ελλάδας

Μια έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ, Γκέι Μακ Ντουγκαλ, από τον Φεβρουάριο του 2009 περί «Μακεδονικής» και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, κάνουν τώρα σημαία τους τα Σκόπια για να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα και να την εμφανίσουν ότι «χρωστάει» κομμάτια της σε δήθεν «Μακεδόνες» και Τούρκους.

Η ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ, Γκέι Μακ Ντουγκαλ, έρχεται στην Ελλάδα 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου κάνει μια μεγάλη έρευνα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θράκη με στόχο να ανακαλύψει εάν υπάρχουν εθνικές μειονότητες στη χώρα μας και αν καταπατούνται ή όχι τα δικαιώματά τους.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2009 η κ. Μακ Ντούγκαλ καταθέτει την έκθεσή της στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, όπου τονίζονται τα εξής:

1.Υπάρχει «μακεδονική» εθνοτική μειονότητα στη κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την οποία δεν αναγνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση.

2.Υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα.

3.Ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα της « τουρκικής» και «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.

4.Στη σελίδα 26 της έκθεσης της που έχει τίτλο «Εθνοτική ταυτότητα στις περιοχές της Φλώρινας», η κ. Μακ Ντούγκαλ γράφει:

«…Η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονική Εθνική μειονότητα που κατοικεί στη Κεντρική και Δυτική Μακεδονία όπως και την ύπαρξη της «μακεδονικής γλώσσας…»

Επίσης η κ. Μακ Ντούγκαλ κάνει αναφορά στη παρενόχληση και τις διακρίσεις που υφίσταται όσοι δηλώνουν «Μακεδόνες», ενώ καλεί για αναγνώριση όλων των οργανώσεων που χρησιμοποιούν το επίθετο «Μακεδονικός».

Την κ.Μακ Ντούγκαλ στις ελληνικές περιοχές της Βορείου Ελλάδος και Θράκης, όπου έκανε την έρευνά της, συνόδευαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των Σκοπίων (δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες, ενώ είχαν αποκλειστεί ‘Έλληνες δημοσιογράφοι).

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης της κ. Μακ Ντούγκαλ, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νικολά Γκρουέφσκι, δήλωσε θριαμβολογώντας ότι έχει εντάξει το θέμα της αναγνώρισης «μειονοτικών ταυτοτήτων» και γλώσσας στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία.

(του Κώστα Χαρδαβέλλα)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις