Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Το πολιτικό συμβούλιο παρέπεμψε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών για το νέο αρχηγό στο εθνικό συμβούλιο, το οποίο, ύστερα από διήμερη συνεδρίαση και ανταλλαγή απόψεων το ξαναπαρέπεμψε στο πολιτικό συμβούλιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το πολιτικό συμβούλιο θα εξουσιοδοτήσει στην επόμενη συνεδρίασή του, τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, οι οποίοι διαβουλεύονται (Δασκαλόπουλος, Παναγόπουλος και όλα τα εις ... όπουλος) να συμφωνήσουν για την κατάλληλη ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών με την αίρεση της αποδοχής της ημερομηνίας από τον Χορστ Ράιχενμπαχ και του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβερνήσεως Εθνικής Σωτηρίας.

Αν εξασφαλιστεί η συναίνεση των εγχωρίων σωτήρων της πατρίδος, το θέμα θα απασχολήσει την Bundestag και το Δ.Σ. του ΔΝΤ και σε περίπτωση που εξασφαλιστεί την αναγκαία συναίνεση θα παραπεμφθεί ξανά στο εθνικό συμβούλιο για την οριστικοποίηση της τελικής ημερομηνίας για την εκλογή του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ....

Εν τω μεταξύ ο έρμος ο Στέφανος Τζουμάκας θα φωνάζει ότι "το ΠΑΣΟΚ είμαι ιγώ" (ΟΧΙ Ε! Ι .... ΓΩ) και θα προσπαθεί να μας πείσει ότι καμία σχέση δεν έχει το ελληνικό σοσιαλιστικό κόμμα με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια τις οποίες δεν επέλεξε το ΠΑΣΟΚ αλλά επέβαλαν στο κόμμα μας διάφορα παρασκηνιακά κέντρα όπως το συμβούλιο των Νεφελίμ της Μαχ Τανέ στην Τάκλα Μακάν (βλ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Λ), η ηγεσία του Δρακονιανού Αστροστόλου που πλησιάζει ταχύτατα την γη (http://www.youtube.com/watch?v=n-UEd---GAg) για να προσγειωθεί  στην κορυφή  του Ολύμπου εντός του σωτηρίου έτους 2012 ίνα επιβεβαιωθεί η παλαιά ρήσις  "ΧΕΣΕ ΑΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ (και πέτα βοτσαλάκια)"!

ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ... ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;;;

Μου είπε ένα πουλάκι ότι στην σύμβαση που υπέγραψαν ο εκπρόσωπος του Εμπορικού συλλόγου με τον επιχειρηματία, εκχώρησαν τον χώρο για 3 χρόνια και αν το δημοτικό συμβούλιο αλλάξει του χρόνου γνώμη, ο εμπορικός σύλλογος έχει δεσμευτεί ότι δεν θα γίνει ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ;;;

ΡΩΤΑΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ;

ΥΓ: Αν είναι αλήθεια - ΑΝ ΛΕΜΕ - πείτε μας: ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ;;;

ΚΑΨΟΝΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Στο πλευρό της Ελλάδας στέκονται οι Σέρβοι – μεγάλης σημασίας το χθεσινό καψόνι στους Σκοπιανούς…
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 16, 2012

Κύριο θέμα στην FYROM, είναι από χθες, ένας φιλικός αγώνας χάντμπολ. Μεταξύ Σερβίας και FYROM, που έγινε στις 8/1/2012.
Οι Σέρβοι υποδέχθηκαν την ομάδα της FYROM, με …ελληνικές σημαίες, ενώ η δυσάρεστη έκπληξη για τους Σκοπιανούς, ήρθε από την Σερβική τηλεόραση Radio Televijia Serbia (http://www.rts.rs/), η οποία ανέγραφε την ονομασία της FYROM, ως FYR MACEDONIA (БЈР Македонија).
Mετά από αυτό, οι οπαδοί της ομάδας της..
FYROM, “υποσχέθηκαν” ότι στα ματς της Σερβίας, θα κρατούν τη σημαία του Κοσόβου.
Για την ιστορία, οι Σέρβοι νίκησαν με 26-23 τη FYROM.
την είδηση έχει η Κουρίρ των Σκοπίων η time κλπΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ - ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΙ ...

Ένας τρόπος ώστε οι "λογαριασμοί" να δίνουν χαρά αντί για στεναχώρια !!Ανοιχτά τα ηχεία, και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο!!
 


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *