Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΤΡΕΛΑΣ) ΜΟΝΟ ΤΟΥ .... ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ
Σεισμός 5,8 στην Κεφαλονιά

1. Μην αρχίσετε να τρέχετε πανικόβλητοι από το ένα γραφείο στο άλλο φωνάζοντας «Σεισμός !!». Όλοι το ξέρουμε ότι γίνεται σεισμός

2. Σταθείτε κάτω από τραπέζια ή γραφεία. Βάλτε μία σφυρίχτρα στο στόμα και αλειφτείτε με τζατζίκι έτσι ώστε να σας βρουν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

3. Σε περίπτωση που σας έχει έρθει το Monitor καπέλο μείνετε εκεί που είστε διότι μπορεί να προκαλέσετε πανικό στους γύρω σας νομίζοντας ότι είστε εξωγήινος.

4. Αν σας έρθει η Κυρά Κατίνα από το πουθενά, μην πανικοβληθείτε!! Mάλλον συγύριζε στην ταράτσα !!!

5. Μην παίρνετε τηλέφωνο στο κινητό τσάμπα !!! Έτσι κι αλλιώς και το σταθερό, την ώρα του σεισμού είναι κινητό!!!

6. Προς Θεού, μην αρχίσετε να κλέβετε μνήμες, οθόνες, ποντίκια κ.τ.λ. εκμεταλλευόμενοι το γεγονός.

7. Μην πάτε να κατέβετε με το ασανσέρ, είναι άσκοπο. Θα κατέβετε μαζί με τον όροφο.

8. Μην τρέξετε στους πυροσβεστήρες χωρίς λόγο. Αυτοί είναι σχεδιασμένοι για άλλη θεομηνία. Μην αρχίσετε να ψεκάζετε CO2 παντού όπου βρίσκετε!!

9. Μην πλησιάζετε στις ακτές !! Μπορεί να βγει ο Γκοτζίλα !!!

10. Αν βρεθείτε έξω την ώρα του σεισμού μείνετε έξω ! Αν βρεθείτε μέσα μείνετε μέσα! Αν προβληματιζόσαστε για το αν ήσασταν μέσα ή έξω μάλλον έχει γίνει της π**τάνας !!!

11. Μην αρχίσετε τα τηλέφωνα στον Βαρώτσο. Δεν απαντάει ο π**στης!!

12. Μην τρέχετε όλοι στην έξοδο κινδύνου !! Δεν υπάρχει τέτοια έξοδος!!ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΗ χρήση των αθλητικών χώρων στο Χαλάνδρι είναι ένα θέμα που αποτελεί κατά την γνώμη μου - χρόνια τώρα - ΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ.

Η απόλυτη εκχώρηση των δημόσιων αθλητικών χώρων σε ιδιώτες ή σε μεσαζοντική διαχείρισή τους από ανεύθυνους  φορείς και χωρίς το παραμικρό έσοδο για το δημόσιο ταμείο, η παντελής απουσία του δήμου - δυστυχώς από το 1995 όταν διαλύθηκε το πιο μαζικό πρόγραμμα μη επαγγελματικού αθλητισμού που έχει γίνει ποτέ στον Δήμο Χαλανδριου, με πάνω από 3500 παιδιά - από αυτό που λέγεται "πολιτική μαζικού, λαϊκού αθλητισμού" με ΠΡΟΣΧΗΜΑ την έλλειψη γυμναστών, δεν είναι βέβαια για κάποιους σοβαρό θέμα για να απασχολήσει την προεκλογική συζήτηση.

(Μιλάω για προσχηματική επίκληση της έλλειψης γυμναστών, διότι σας έχουμε αποδείξει ότι όποιοι δήμοι ζήτησαν - ακόμα και φέτος -  θέσεις γυμναστών, αυτές εγκρίνονται, αρκεί να αποδεικνύεται η ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών που παρέχουν).

Δεν είναι λοιπόν "σοβαρό θέμα" διότι οι βολεμένοι  δεν επιθυμούν να ανατραπεί η παραλυτική για την τοπική κοινωνία, ισορροπία συμφερόντων και παραγόντων σε αυτή την πόλη και δεν πιάνουν τέτοια θέματα γιατί κάνουν τζιζ.

Όμως όσο και να προσπαθούν να μας φιμώσουν μερικοί ΑΙΩΝΙΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ή "παρά των δημάρχω",  επιχειρώντας να πετιέται η μπάλα της ανάδειξης ενοχλητικών θεμάτων στην εξέδρα, για να μην προβληματίζονται οι αρχηγοί,  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Και μέχρι να αλλάξει "η αυτοδιοίκηση όλο το κράτος" και οι αποφάσεις  για όλα τα θέματα να λαμβάνονται σε συνελεύσεις γειτονιάς και σε αυτοδιαχειριζόμενα πολιτιστικά στέκια (τριαλαρίμ, τριαλαρόμ), εμείς θα ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ και ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την εξουσία και τους θεσμούς να κάνουν την δουλειά της.
Και θα υπερασπιζόμαστε την απόδοση στους πολίτες αυτών των υπηρεσιών που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και τους το στερούν οι βολεμένοι για να μην χαθεί η βολή τους.

Δεν θα την γλύφουμε εμείς την εξουσία για να μας δίνει καραμελίτσες.

Δεν θα ΄λέμε στους πολίτες "ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝ.ΣΕΠ για αυτά που δικαιούστε από εμάς και δεν σας τα δίνουμε και θα σας δώκουμε και ένα χιλιάρικο επιχορήγηση για να μας συγχωρνάτε τα αποθαμένα μας και να μας αφήνετε να διοικούμε".

Στο θέμα "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα αναφερθούμε εκτενώς πολιτικά και προγραμματικά, όπως σε όλα τα μεγάλα θέματα του δήμου.

Για αρχή θα σας παραθέσουμε μερικά στοιχεία μιας μικρής έρευνας.

ΤΟ ΘΕΜΑ:

Οι μαθητές που έχουν επιλέξει να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ, στις στρατιωτικές σχολές και τις σχολές σωμάτων ασφαλείας πρέπει - ως γνωστόν - να εξετάζονται σε αθλήματα και οι επιδόσεις τους μοριοδοτούνται άρα πρέπει να προετοιμάζονται και να έχουν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Κανονικά - σε μια χώρα στον πλανήτη Γκούφη, όπου η παραπαιδεία δεν είναι πάνω από την "δωρεάν" παιδεία (ειδικά αν είναι συνεταιριστική παραπαιδεία)  αυτό θα έπρεπε να παρέχεται δωρεάν, αφού πρόκειται για ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ίδιου του συστήματος εισαγωγής σε σχολές της τριτοβάθμιας αλλά μην το τραβάμε πολύ το σκοινί και μας λένε λαϊκιστές οι διευθυντές του δήμου.

Ας πάμε στην mainstream λογική ότι όπως πληρώνει ο γονιός φροντιστήριο θα πληρώνει και την προπόνηση (τα ίδια ισχύουν και για άλλα ειδικά μαθήματα, όπως το σχέδιο) παρόλο ότι το φροντιστήριο είναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ διδασκαλία, ενώ εδώ μιλάμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ δυνατότητα προετοιμασίας σε ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ειδικά μαθήματα.

Πού πρέπει λοιπόν να γίνεται αυτό, όσο αφορά τις αθλητικές επιδόσεις;
Ε προφανώς ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, εκτός αν προπονηθούν στο σαλόνι τα παιδιά με .... WiiFit.

Ποιος διαχειρίζεται τους αθλητικούς χώρους;
Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (σου λέει).

Πήγαινε λοιπόν αναγνώστη μου, αν  το παιδί σου το χρειάζεται στον δήμο μας να βγάλεις άκρη για το τι πρέπει να κάνεις. Στον ΟΝΑ.

Στον ΟΝΑ που έκλεισε αλλά κάνει προγράμματα ενημέρωσης "Παιδικής Παχυσαρκίας" (Σου θυμίζει τίποτα;)

Και άμα βγάλεις άκρη για το πώς θα προετοιμαστεί ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ το παιδί σου, πάρε με ένα τηλέφωνο και εμένα ή στείλε ένα email, σε παρακαλώ πολύ.

Διότι στο Χαλάνδρι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (επίσημα, γιατί υπάρχει "ιδιωτικώς και υπογείως"  στο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ, αλλά σε αυτό θα επανέλθω).

Και επειδή δίπλα στο Salt Lake City βρίσκονται και άλλοι δήμοι, πάρε ένα τηλέφωνο στο 1521 στο Μαρούσι, για το ίδιο θέμα (ναι ρε αυτοί έχουν τετραψήφιο για να εξυπηρετούν τον κόσμο, χωρίς να πρέπει να είναι "κολλητός και έτσι").

Σε δέκα λεπτά θα έχεις εγγράψει το παιδί σου σε κατάλληλο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ πρόγραμμα του δήμου Αμαρουσίου  ΣΤΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟ.
Θα τρέχεις λίγο παραπάνω αλλά άμα είσαι δημότης στο SALT LAKE αυτά είναι λεπτομέρειες.

Μετά πάρε και τον δήμο Κηφισιάς. Πάλι το ίδιο. Άλλο πρόγραμμα του δήμου Κηφισιάς, πάλι στο Ζηρίνειο!

Και μη με λένε οι διευθυντές του δήμου "στείρο αντιδεξιό" έτσι; Ο Πατούλης και ο Χιωτάκης δεν είναι και σύντροφοι, έτσι; Αλλά κάθονται και σε μια μεριά να σχεδιάσουν και ένα πρόγραμμα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ ...

Για τα κοστολόγια στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι και την Κηφησιά, θα τα πούμε σε δεύτερη φάση αναγνώστη μου, αφού μας επιτεθούν (πάλι).

Γιατί έχει πολύ ζουμί το θέμα, το αναδείξαμε και ήδη ο Νίκος Πανταζής ανέλαβε - με ενημέρωσε - πρωτοβουλία να παρέμβει στο θέμα, μέσω του στίβου του Γυμναστικού, τουλάχιστον.

Θα επανέλθουμε.

ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Αύριο λέει θα κάνει δημόσια λογοδοσία ο Αεικίνητος γιατί το προβλέπει το άρθρο  217  του  Ν. 3463/2006.

Τι λέει όμως αυτό το άρθρο τάδε του νόμου δείνα;
1. Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
"ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ" - λέει!
Δεν λέει κάθε χρόνο αυτοδιοικητικών εκλογών για να κοροϊδέψουμε τους χωριαταρέους.
Και βέβαια τα προηγούμενα χρόνια - από το 2006 που ισχύει ο νόμος - δεν δέησε κανείς να εφαρμόσει το άρθρο του ΚΔΚ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ!
ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - ΠΟΣΗ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ;
ΥΓ: Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα κάνουν οι αντιπολιτευόμενοι και οι αντάρτες. Θα θυμηθούν άραγε φέτος ότι πρέπει να είναι θεσμικά σοβαροί (ενώ πέρυσι δεν΄είχε σημασία) ή θα αφήσουν τον Αεικίντηο να κοροϊδεύει μόνος του τους δημότες τρεις μήνες πριν τις εκλογές;


Βίντεο Ντοκουμέντο – «Σαμαρά Παραιτήσου, Τρόικα Ξεκουμπίσου»: Άγριο κράξιμο στις Βρυξέλλες!


L1 Βρυξέλλες

Η ελληνική προεδρία διοργάνωσε την πρώτη επίσημη εκδήλωση της στις Βρυξέλλες, εκεί όμως βρέθηκαν φωνές που ενώθηκαν κατά της κυβέρνησης Σαμαρά και της προεδρίας – μασκαράτας όπως χαρακτηριστικά φώναξαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους!


Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που… ξέχασαν να σας δείξουν τα μεγαλοκάναλα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ανοίγει νέο παράθυρο)

http://www.olympia.gr/, 28/1/2014


Σε αδιέξοδο η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής – «Παίζει» ο Γ. Σγουρός
Ενώ πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (συνεδριάζει για το θέμα αυτό η Κ.Ε το Σαββατοκύριακο), η ΝΔ δυσκολεύεται να καταλήξει και ειδικά σε σχέση με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ως προς την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, όσα πρόσωπα έχουν βολιδοσκοπηθεί (Μάκης Βορίδης, Αδωνις Γεωργιάδης) δεν δείχνουν προθυμία, ο βουλευτής Βασίλης Κικίλιας δήλωσε δημόσια ότι δεν ενδιαφέρεται πια για την αυτοδιοίκηση και κανένας άλλος δεν έχει εμφανιστεί στη Συγγρού για να διεκδικήσει το χρίσμα.

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις που έχουν υπόψιν τους τα κομματικά επιτελεία δείχνουν ότι η μάχη στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι δύσκολη για τη Νέα Δημοκρατία και αυτό κάνει συνεργάτες του πρωθυπουργού να εισηγούνται αποστασιοποίηση από τη συγκεκριμένη πολιτική δοκιμασία και στήριξη στον νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό. Με βάση αυτό το σκεπτικό, αν ο Σγουρός κερδίσει θα έχει κερδίσει η ΝΔ και αν χάσει, θα χάσει ο Σγουρός και όχι η ΝΔ.

Ενα ακόμη όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του περιφερειακού συμβούλου και πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλου, ενώ και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου κάνει επαφές και με τη ΝΔ διεκδικώντας στήριξη στην υποψηφιότητά του που θα εμφανιστεί ως ανεξάρτητη.

http://www.aftodioikisi.gr/


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *