Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όταν η “ΚΡΙΣΗ” στην ανθρώπινη σχέση και στα οικονομικά μας χτυπά και τη δική μας πόρτα, έρχεται μια πολύτιμη συνεργασία εκκλησίας και πολιτείας να μας στηρίξει.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου και η ενορία του Αγ. Γεωργίου Χαλανδρίου, διοργανώνουν με εφόδια την αγάπη για τον άνθρωπο, αλλά και την εξειδικευμένη γνώση, “ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” που απευθύνονται στους ενορίτες μας.

Οι ΟΜΑΔΕΣ θα διαπραγματεύονται θέματα που απασχολούν στην καθημερινότητα το σύγχρονο άνθρωπο όπως: σχέσεις στην οικογένεια, το άγχος στη ζωή μας, το διαζύγιο, τη φιλία, τις δυσκολίες στην εφηβεία, το πένθος και τον αποχωρισμό, την υπερκατανάλωση κλπ.

Οι “ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ” θα φιλοξενούνται στον Ι. Ν. του Αγ. Γεωργίου (μικρή αίθουσα εκδηλώσεων) με συχνότητα 2 φορές το μήνα, ημέρα Τρίτη 18:00μμ – 20:00μμ και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2010.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στον πατέρα Χρύσανθο ή στον πατέρα Στέφανο (Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου). Επίσης στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στην κα Μακρή Αθανασία και στην κα Γιαλλουρίδου Ειρήνη, τηλέφωνα επικοινωνίας 210-6860525-26.

Το κάλεσμα αυτό έχει στόχο: “ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου