Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Χαλάνδρι 3-11-2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΛΥΑ ΑΕ

Κύριοι,

Προχθές το απόγευμα επιχειρήσαμε να τοποθετήσουμε μπαριέρα με διαφήμιση στην Δουκ. Πλακεντίας – Σταθμό ΜΕΤΡΟ, όπως προβλέπεται απο την σύμβασή μας με την ΦΛΥΑ ΑΕ.

Το συνεργείο μας είχε μαζί του τα έγγραφα που η ΦΛΥΑ μας έχει δώσει ως άδεια τοποθέτησης από τις υπογραφές των δύο συμβάσεων, καθώς και το έγγραφο με τις θέσεις που έχουμε μισθώσει.

Στο συνεργείο μας εμφανίστηκε κάποιος περαστικός – (περίπου 30 ετών, με HYUNDAI ATOS ΧΡΥΣΟ, ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, φορούσε μακρύ κασκώλ), ο  οποίος παρουσιάστηκε ως στέλεχος της ΦΛΥΑ ΑΕ – και του ζήτησε τις άδειες.

Οι εργάτες της BLANK ζήτησαν να τους αποδείξει την ελεγκτική του αρμοδιότητα και τότε εκείνος κάλεσε τηλεφωνικά τον κο Ανδρεόπουλο Στάθη, ο οποίος έφτασε στο σημείο αμέσως και ζήτησε τα έγγραφά μας.

Οι εργάτες μας, με κάλεσαν, οπότε πήγα στο σημείο να δω τι συμβαίνει.

Μετά από λίγο ήρθε και ο κος Μπάβας.

Εκεί ο κος Ανδρεόπουλος και ο κος Μπάβας μου είπαν ότι τα έγγραφά μας δεν έχουν πια ισχύ (διότι είναι του 2005) και ότι τώρα πρέπει να μας δώσει άδεια ο κος Χάτζος (?) από την τεχνική υπηρεσία.

Στην επίδειξη των εγγράφων ο κος Ανδρεόπουλος μου είπε ότι «έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα το νόμο».

(Ποιο νόμο; Αυτόν που οι αρμόδιοι του Δήμου έχουν ερμηνεύσει έτσι ώστε να μας δώσουν αυτά τα έγγραφα;)

Επειδή εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και δεν είμαστε ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ και επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ από υπηρεσία του Δήμου για «λήξη ισχύος των εγγράφων" που διαθέτουμε, επειδή γνωρίζουμε ότι για τοποθέτηση μέσων αστικού εξοπλισμού ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ με διαδικασία ΕΜΠΑΕ, παρακαλούμε να μας απαντήσετε:

1.    Ποιος είναι αρμόδιος για να μας ελέγχει όταν κάνουμε την δουλειά μας και αν έχει αρμοδιότητα κάθε πολιτικός στην πόλη να ασκεί ελέγχους.



2.    Αν απαιτείται νέα άδεια παρακαλούμε να μας την εκδώσετε ΑΜΕΣΑ.

 Όπως καταλαβαίνετε, υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αδύνατον να δουλέψουμε.

Για την BLANK
Γιώργος Καραμπιπέρης

(συνημμένα βρείτε αντίγραφα των εγγράφων με τα οποία μας έχει εφοδιάσει η ΦΛΥΑ για να κάνουμε την δουλειά μας και τα οποία «δεν αναγνωρίζουν» αυτοί που μας ελέγχουν στον δρόμο, οι οποίοι δεν ξέρουμε αν είναι αρμόδιοι ή αναρμόδιοι)

Το έγγραφο που καταθέσαμε στο Δήμο



Το πρωτοκολλημένο έγγραφό μας στην ΦΛΥΑ

Η δεύτερη σελίδα

Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΦΛΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.

ΟΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ BLANK ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (FINETSA) ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ


Δηλαδή τι να κάνουμε για να μας αφήσουν να δουλέψουμε;;;;
Μόνο να πληρώνουν τα γραμμάτια και τις επιταγές θέλουν.
Και τα δημοτικά τέλη!

να ζητήσουμε άδεια από τον Στάθη Ανδρεόπουλο ή τον οδηγό του;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου