Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ; ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;

GENIKO PORISMA
Υπάρχει και το ΕΙΔΙΚΟ για το Χαλάνδρι πόρισμα που επάνω γράφει "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ", οπότε ΑΚΟΜΑ δεν το δημοσιεύουμε.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ - ώστε να αποδειχτεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!

Πάντως επισημαίνουμε ότι:

Το πόρισμα είναι σαφές:

1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

2. Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (Δεν το λέμε εμείς, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ - εμείς το λέμε χρόνια!)

3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

 4. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ 266 ΤΟΥ ΚΔΚ (ΦΛΥΑ) ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ (από δω και πέρα, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) να πηγαίνουν!

ΚΑΜΊΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!
ΚΑΜΊΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, "ΦΕΡΕΤΖΕ" ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!

Απλά "παντελόνι" από τα στέγαστρα που έχουν διαφημίσεις χωρίς συμβάσεις ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, όπως σας έχουμε ήδη αναλύσει κάποιοι.

Και λυπούμαστε που στελέχη με ιστορία στην ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ στην πόλη (Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΣΙΩΠΟΥΝ για να παίξουν ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ - ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ - ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: "ΡΑΚΕΤΕΣ"!

ΜΟΝΟ "ΡΑΚΕΤΕΣ" ΚΑΤΣΙΒΛΑΧΕ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *