Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το 2ο Γυμνάσιο συνεχίζει τις κινητοποιήσεις - Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων προς όλα τα σχολεία για συντονισμό δράσεων




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αντιδρώντας στην επαπειλούμενη κατάργηση του 2ου Γυμνασίου Χαλανδρίου κλιμακώνουμε και εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης ολοήμερης κατάληψης του σχολείου μας από εμάς τους γονείς μαζί με τα παιδιά μας στις 28/03/2013, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε νέα κατάληψη την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

Σε αυτήν τη νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας μας σας καλούμε να συμπαρασταθείτε έμπρακτα πραγματοποιώντας ταυτόχρονη κατάληψη και στο δικό σας σχολείο.
Ο αγώνας είναι κοινός και μας αφορά όλους, για παροχή σωστής εκπαίδευσης στα παιδιά μας και σε ανθρώπινες συνθήκες. Μόνο από κοινού και οργανωμένα μπορούμε να αποτρέψουμε τις άδικες αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας. Οι υπουργοί και υφυπουργοί μπορεί να μας αγνοούν όμως εμείς δεν πρέπει να πτοηθούμε και να το βάλουμε κάτω, αλλά αντίθετα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τις προβάλουμε όσο πιο δυναμικά μπορούμε προς όσους μας εμπαίζουν!

Τα χρονικά περιθώρια για την λήψη των αποφάσεων στένεψαν και πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι.Αν δεν προλάβουμε τις εξελίξεις τώρα, το Σεπτέμβριο θα χρειαστεί να προβούμε σε ακραίες κινητοποιήσεις. Ελάτε να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε η φωνή μας να είναι δυνατή και αποτελεσματική.


Για το Δ.Σ.

Χαλάνδρι, 29/03/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου