Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ελλείψεις στο ΚΔΒΜ Χαλανδρίου...



Η αλήθεια είναι πως η ύπαρξη και λειτουργιά του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στο Χαλάνδρι δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από τους δημότες Χαλανδρίου -και όχι μόνο- να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα μαθαίνοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους με ξένες γλώσσες και άλλες θεματικές ενότητες.


Η όλη διαδικασία βέβαια θα ήταν καλό να έχει οργανωθεί καλύτερα έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται μαθητές και καθηγητές.

Βλέπετε, οι ελλείψεις του ΚΔΒΜ Χαλανδρίου είναι αρκετές και βασικές.

Δεν υπάρχουν μαρκαδόροι για τους πίνακες, δεν υπάρχει εξοπλισμός ώστε να γίνουν κάποια μαθήματα που χρειάζονται τη χρήση cd-player και τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει ούτε χαρτί για φωτοτυπίες!

Έτσι αν οι μαθητές χρειαστούν επιπλέον υλικό θα πρέπει να το εκτυπώσουν μόνοι τους και ακόμα πολλοί καθηγητές αναλαμβάνουν με δική τους πρωτοβουλία να καλύψουν αυτά τα κενά με προσωπικό τους υλικό.

Και εντάξει δεν είμαστε παράλογοι δε θα γίνει και κάτι να εκτυπώσουμε μια-δυο φωτοτυπίες, αλλά ρε παιδιά μη κοροϊδευόμαστε… είναι δυνατόν να μην υπάρχουν χρήματα για 10 μαρκαδόρους και μερικούς πάκους χαρτί;

Καταλήγοντας, όσοι συμμετέχουμε στα συγκεκριμένα μαθήματα πληροφορηθήκαμε πως στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του δήμου μας υπάρχει ερωτηματολόγιο ανίχνευσης τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών σχετικά με τον τρέχοντα κύκλο μαθημάτων του ΚΔΒΜ Χαλανδρίου...

Δυστυχώς όμως στο συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο δεν υπάρχει η επιλογή παραπόνων…

-Εμείς , λοιπόν, που θέλουμε τη σωστή λειτουργιά του ΚΔΒΜ Χαλανδρίου, που θα κάνουμε τα παραπόνα μας;

http://myxalandri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου