Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ....

Αγαπητέ  Άγγελε,

Όπως γνωρίζεις από την Παρασκευή ενημερωθήκαμε ότι οι κλειστοί αθλητικοί χώροι του Δήμου θα κλείσουν από σήμερα 02/06/2014.Να σου θυμίσω επίσης ότι σήμερα θα ξεκινάγανε οι εγγραφές για την αθλητική κατασκήνωση! Σήμερα λοιπόν 600 -700 παιδιά(τόσα φιλοξενούμε κάθε χρόνο) θα ψάξουν αλλού να πάνε!!(Μήπως και αυτός είναι ένας λόγος για να κλείσουν οι χώροι?)700 παιδιά είναι πολλά ….ΕΥΡΩ!!

Ο κύριος λόγος που σου γράφω όμως είναι ότι το Σαββατοκύριακο (ναι μετά τα .. νέα της Παρασκευής ) τα παιδιά των ακαδημιών κολύμβησης του Δήμου μας μαζί με τους προπονητές τους συμμετείχαν σε δύο διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης (Παλλήνη και Μαρούσι) με συμμετοχές από πολλούς Δήμους (Πεντέλη, Παλλήνη, Πεύκη, Φιλοθέη, Καλλιθέα, Αγ.Ανάργυροι, Μαρούσι) και κατέκτησαν  30  μετάλλια. Και πριν ένα μήνα ακριβώς στο Ψυχικό άλλα 30 μετάλλια. Στο λέω αυτό γιατί πρέπει επιτέλους να μάθει το Χαλάνδρι ότι έχει κολυμβητήριο, ότι ο Δήμος έχει ακαδημίες κολύμβησης,  ότι υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν με αυτά τα παιδιά χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά! Είναι η πρώτη φορά μετά από 15 και πλέον χρόνια που γίνεται αυτό και αν δεν είχε αναλάβει η νέα διεύθυνση θα ήμασταν στο σκοτάδι όπως πριν! 

Όπως τα λέω είναι σε ένα μήνα τρεις αγώνες εξήντα μετάλλια (το ξέρω δεν είναι και Ολυμπιακοί Αγώνες  αλλά για τα παιδιά … ίσως είναι κρίνοντας από τα πρόσωπα τους ,το πάθος τους, τη χαρά τους , τη λύπη τους και την προσπάθεια τους για διάκριση)

Και από σήμερα ……σιωπή!!!!


Τα στοιχεία του προπονητή κολύμβησης των αθλητικών προγραμμάτων του δήμου είναι στην διάθεση της Πλατείας αλλά προτιμάει την ανωνυμία του.
Όμως το email του είναι πραγματικά εύγλωττο και δίνει απαντήσεις.

Δεν υποδεικνύουμε σε άλλους τι να κάνουν ή τι να πουν από την Πλατεία.
Ο αθλητισμός όμως είναι πολιτισμός και παιδεία.
(Να γράψω το κλισε; "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ κλπ;)

Στο Χαλάνδρι το πιο ισχυρό κίνημα είναι αυτό των γονέων. 
Μπορούν και πρέπει να παρευρεθούν την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο οι γονείς και να ζητήσουν από τους άρχοντες να .... άρξουν αντί να υπεκφεύγουν και να κρύβονται.

Υπάρχουν τρόποι να σώσουμε το πρόγραμμα αθλητικής απασχόλησης.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.

Το χρειάζονται πάρα πολλοί γονείς μικρών παιδιών μόλις τελειώσουν τα σχολεία.

Στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη, πρέπει να βρεθεί λύση, χωρίς βέβαια να είναι λύση η "ανάληψη της ευθύνης από τους εργαζόμενους" όπως ζητήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ (δηλαδή υπεύθυνο) καιπρόεδρο αθληικού σωματείου (δηλαδή πελάτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου