Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου του Δημήτρη Τσουκαλά - Υποψήφιου Βουλευτή Β΄ Αθήνας: ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Στόχος η αυτοδυναμία

Ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά και το προεκλογικό κλίμα των ημερών, βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοδυναμίας. Η διεκδίκηση της αυτοδυναμίας για εμάς έχει τον χαρακτήρα της καθαρής λαϊκής εντολής για την επιτυχή έκβαση της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους και την υλοποίηση στο ακέραιο του προγράμματος μας.
Εμείς δεν διεκδικούμε την εντολή για να ασκήσουμε αλαζονικά μονοκομματική διακυβέρνηση. Επιθυμούμε κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, εθνικής αναγέννησης και αξιοπρέπειας. Και θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις για να ανακόψουμε την ανθρωπιστική κρίση και να συγκρουστούμε σκληρά με το κατεστημένο που χρεοκόπησε την Ελλάδα.
Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού και όχι λευκή επιταγή, όπως ο κ. Σαμαράς για να συνεχίσει την καταστροφή της χώρας. Θα συγκροτήσουμε μια ισχυρή και πολυσυλλεκτική κυβέρνηση σωτηρίας και αναγέννησης. Κριτήριό μας η ικανότητα, η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα.
Η ψήφος στις 25 Γενάρη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιλογή της διεκδίκησης καλύτερης ζωής σε μια Ευρώπη που αλλάζει, για να σταματήσει η κατηφόρα και η εμμονή στις πολιτικές λιτότητας.
 Όλοι Σήμερα στις 7 το βράδυ στην ομόνοια θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας!

Εγγυόμαστε αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία.
H Ελπίδα θα γράψει τη νέα ιστορία της Ελλάδας
         Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *