Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.


OMMMMMMMMMMM

Η παρέλαση δεν θα γίνει στο Χαλάνδρι (και σε άλλους γειτονικούς δήμους, όπως ερευνήσαμε, μην αρχίσετε τις παπαριές περί κομμουνιστών που δεν σέβονται τον Κολοκοτωνη και αυτές τις μικροαστικές λαϊκοδεξιάτζες) οπότε θα κάτσετε μέσα να δείτε στην TV τα στρατά στο Σύνταγμα.

Εμείς θα συμβάλουμε να ευθυμίσετε λίγο, με μια δόση όμως ακόμα προβληματισμού για το τον δήμο μας και την κατάστασή του αλλά και τον ρόλο του ΔΙΚΑΙΟΡΟΥ στο νεοελληνικό κράτος και την προστασία του δικαίου του πελάτη του.

Διότι πλέον κοντεύει να είναι πιο ασφαλές να μιλήσεις με τον δικαιόρο του αντίδικου αναγνώστη μου παρά με τον δικό σου (τες πάντων).

Άκου τώρα το ανέκδοτο.

Πριν μερικά χρόνια λοιπόν προέκυψε μια διαφορά του δήμου με μια εταιρία που έφτασε στα δικαστήρια.

Η διαφορά αφορούσε εργασίες σε σχολεία, την κοστολόγησή της και τους τόκους και τα πανωτόκια που ζητούσε η εταιρία.

Η εταιρία απαίτησε από τον δήμο αρκετά χρήματα και η προηγούμενη διοίκηση ανέθεσε την υπόθεση σε ΔΙΚΑΙΟΡΟ για να υπερασπιστεί - και καλά -  τα συμφέροντα του δήμου και να μην πληρώσει ο δήμος γαμησιάτικα (Θεωρητικά γιατί προφανώς τον ΔΙΚΑΙΟΡΟ άλλο τον συνέφερε).

Πριν μερικές μέρες λοιπόν για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκαν τα όργανα του δήμου που ασχολούνται με τα θέματα των σχολείων (είναι ο Λέρτας και ο Μακρής εκεί από την πολιτική παρεούλα μας, οπότε δεν παρακολουθώ άμεσα τα θέματα, με ενημερώνουν εκείνοι.)

Η υπόθεση λέει χάθηκε για τον δήμο στα δικαστήρια οριστικά.

Οι παρευρισκόμενοι στο όργανο ενημερώθηκαν ότι ο δήμος μας (δηλαδή η τσέπη σου) δικάστηκε ΕΡΗΜΗΝ και θα πλερώσει διότι ο ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ που είχε ορίσει η προηγούμενη διοίκησις δεν πήγε στην δίκη.

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ;

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ;

Προσοχή - θα σας το πούμε και δεν είναι πλάκα!

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ!

Λοιπόν ο ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, ασπάστηκε τον βουδισμό και ορκίστηκε λέει στον Βούδα ΑΦΩΝΙΑ,  οπότε δεν μπορούσε να πάει να αγορεύσει στο δικαστήριο.

Και βέβαια η παρακολούθηση των υποθέσεων του δήμου από την  νομική υπηρεσία (που ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ - είναι όλοι ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,  ό,τι γουστάρουν κάνουν και έλεγχο δεν έχουν)  είναι τόσο αποτελεσματική, επαγγελματική και οργανωμένη που στις δίκες ο δήμος εκπροσωπείται αν θέλει ο Θεός ή ο Βούδας ή ο Αλλάχ.

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *