Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

"ΦΥΤΡΩΣΑΝ" ΟΙ ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ

Φωτό από τις εσχάρες καθώς και τα φρεάτια συλλογής ομβρίων που ευρίσκονται επί της οδού Μάνου Χατζιδάκι στο ύψος με την Ηρακλείτου και οι οποίες έχουν να καθαριστούν από το έτος 2003 δηλ. ημερομηνία κατασκευής του έργου του αγωγού ομβρίων, μας έστειλε ένας φίλος από το Πάτημα.

Και ο φίλος αυτός  που αναδεικνύει το θέμα είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ, επί του αντικειμένου, αφού ήταν για χρόνια ο υπεύθυνος για τον καθαρισμό του δικτύου συλλογής ομβρίων υδάτων, γειτονικού δήμου (τώρα συνταξιοδοτήθηκε, ο τυχεράκιας).

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ στο email του: Στα Βριλήσσια (στα όρια με τον γειτονικό δήμο μένει ο συγκεκριμένος αναγνώστη μας) ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ γίνεται ο καθαρισμός των φρεατίων.

Και κλείνει με μια παράκληση προς τον δήμο Χαλανδρίου, μέσω της Πλατείας:

"Επίσης παρακαλώ εάν είναι δυνατόν (επειδή μεγαλώσαμε πια και δεν μπορώ να ξεχορταριάζω το πεζοδρόμιο το οποίο είναι δίπλα από το σπίτι μου), μήπως μπορούν να μας εντάξουν και εμάς σε κάποιο πρόγραμμα κατασκευής πεζοδρομίων, την πλακόστρωση του πεζοδρομίου που ευρίσκεται επί της Μ. Χατζιδάκι 3. Είναι αυτό που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου