Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Η ΨΕΥΤΟΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ "ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΕ

 Η επιτροπή του άρθρου 152 - το δευτεροβάθμιο όργανο κρίσης της νομιμότητας των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων σε επίπεδο Αποκεντρωμένης διοίκησης απέρριψε την προσφυγή του δήμου κατά της πρωτοβάθμιας απόρριψης της επιβολής αναστολής έκδοσης νέων αδειών ΚΥΕ, που είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο (βλ. ανάρτηση - λινκ στο τέλος της παρούσας)

Ο δήμος εκπροσωπήθηκε από τον δήμαρχο και τον Γιώργο Θωμά οι οποίοι προσπάθησαν να πείσουν την επιτροπή πολιτικά - λέει η ανακοίνωση του δήμου στο φατσομπούκι - ότι πρέπει να δεχτεί την προσφυγή του δήμου και να εγκρίνει την "ομόφωνη" -εκ των παρόντων για να μην μπερδευόμαστε -  απόφαση του Δ.Σ. αλλά η επιτροπή του 152 απέρριψε την προσφυγή του δήμου και έτσι το Χαλάνδρι είναι ακόμα - ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ - εντελώς απροστάτευτο στην επέκταση των νυχτομάγαζων και την εκδίωξη των κατοίκων από το κέντρο της πόλης.

Αυτή η ψευτοκανονιστική για τον πειρορισμό της επέκτασης των  νυχτομάγαζων στο Χαλάνδρι δεν μπορούσε ποτέ να εγκριθεί και αυτά τα είπαμε εμείς στην ώρα τους.

Μια κανονιστική που βασίζεται σε ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ (ή σκοπιμότητες;) του Γερολυμάτου (και όχι σε μια αναλυτική και καλά προετοιμασμένη μελέτη καθορισμού χρήσεων γης  που θα περιλαμβάνεται στο αναθεωρημένο ΓΠΣ για το κέντρο της πόλης και θα είναι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Θυμίζουμε ότι η διατύπωση της κανονιστικής ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ - λέξη προς λέξη στον αντιδήμαρχο Γερολυμάτο κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που την ενέκρινε από το νομικό σύμβουλο του συλλόγου των ΚΥΕ, αλλάζοντας την ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ,  κάνοντας - τότε - τον Νταβία να αποχωρήσει καπνίζοντας από τα αυτιά από το δημοτικό συμβούλιο, σε εκείνες τις στιγμές της "υπέρτατης επαναστατικής σύγκρουσης με τα συμφέροντα"  - ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ - και είχαμε γράψει αυτά που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο που ακολουθεί.
Και τα οποία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ (και πάλι) και δεν φταίνε οι οχτροί (Εκτός αν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται στους οχτρούς του Γερολυμάτου και του χρισμένου Ρούσσου. Οπότε αλλάζει το πράγμα ....)

ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ" ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....

Για την πρωτόδικη απόφαση απόρριψης από την περιφέρεια κατά της οποίας προσέφυγε ο δήμος και ξαναέφαγε τα μούτρα του μπορείτε να ενημερωθείτε - αν δεν θυμάστε -  ΕΔΩ:

Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ!

Ο δήμος λέει θα προσφύγει τώρα στο ΣτΕ.

Σε πέντε - έξι τέρμινα θα δικαστεί η προσφυγή και μετά από αλλά οχτώ τέρμινα θα  βγει η απόφαση και μέχρι τότε - ακόμα και αν δικαιωθεί ο δήμος ( που αν δεν το πάρει αλλιώς το όλο θέμα ούτε εκεί θα δικαιωθεί αλλά ας μην παριστάνουμε τον μάντη Κάλχα) δεν θα έχει μείνει ούτε τρύπα στο Χαλάνδρι που δεν θα έχει γίνει μπαρ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου