Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

QUIZ:ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΩΔΗΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;;


Ποιο ΗΓΕΤΙΚΟ στέλεχος της σημερινής διοίκησης του δήμου αναφέρεται στον δήμο που διοικεί με τον όρο "ΓΑΜΩΔΗΜΟΣ" αναγνώστη μου, σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;

Τουλάχιστον καμιά πεντακοσαριά συνδημότες μας έχουν δει το - όχι ιδιωτικό - email - τοποθέτηση σε λίστες διαλόγου στο οποίο αναφέρομαι  και το οποίο μου κοινοποιήθηκε από συνδημότη μας - και άρα μπορούν να απαντήσουν στο κουίζ μας.

Ο πρώτος που θα μας στείλει email με την σωστή απάντηση κερδίζει τον γκασμά με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της φωτό.

Θα μου πει κάποιος που ξέρει σε τι αναφερόμαστε: "Μα αυτό σε πείραξε; Δεν είδες πώς αναφέρεται σε όσους δεν είναι στην .... παράταξη; Εδώ όσοι έχουν διοικήσει τον δήμο ΠΡΙΝ αναφέρονται ως ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και κάποια (άλλη) δημοτική παράταξη ως "εσμός ανθρώπων τύπου (το όνομα του αρχηγού της)......" , δεν θα πεις τίποτα γι' αυτό;"

ΟΧΙ!

Διότι ο ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑΣ δεν θα μας παρασύρει να φύγουμε από το πολιτικό επίπεδο της κριτικής μας και να του απαντήσουμε στα περί "καθαρμάτων" με ανάλογο τρόπο.

Αυτό ήταν, είναι και θα είναι πάντα το παιχνίδι των μισαλλόδοξων. ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

Οι δημοκράτες αντιπαρατίθενται με απόψεις και πρακτικές. Οι μισαλλόδοξοι κρυφοφασίστες ισοπεδώνουν τους άλλους και επιθυμούν ΔΙΩΓΜΟΥΣ.

Όμως την έκφραση "κωλοδήμος" ως  δημοτικός σύμβουλος, ως επί πολλά χρόνια τιμώμενος με την ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ από τους συμπολίτες μου παρά τον ανηλεή πόλεμο από το τοπικό κατεστημένο πολίτης, ως Χαλανδραίος που έχει αφιερώσει την ζωή του στην υπηρεσία αυτού του ΔΗΜΟΥ  και έχοντας πληρώσει μεγάλο προσωπικό κόστος ακριβώς για την ΑΓΑΠΗ και την ΑΦΟΣΙΩΣΗ μου σε αυτόν, έχοντας συμβάλει  στο να μείνουν στην πόλη για τις επόμενες γενιές υποδομές που υπερβαίνουν κατά πολύ την ζωγραφική ασφάλτου για τραπεζοκαθίσματα και κάδους, έχοντας ΧΤΙΣΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ και ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ σε αντίθεση με όσους τα ξηλώνουν με γκασμάδες - αφού βέβαια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ τον δήμο και ΜΙΣΟΥΝ το μεγαλύτερο μέρος των δημοτών - όσων δηλαδή δεν είναι μαζί τους , ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να αφήσω ασχολίαστο και να μην στηλιτεύσω ΔΗΜΟΣΙΑ (όχι σε κλειστά συστήματα όπως κάποιοι που δημόσια παριστάνουν την "κόρη ναυάρχου") κάποιον που ενώ έχει αναλάβει την ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ να υπερασπίζεται τον φορέα και μέσω αυτού να προσφέρει υπηρεσίες στους δημότες ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,  αποκαλεί ΔΗΜΟΣΙΑ τον δήμο Χαλανδρίου ΚΩΛΟΔΗΜΟ!

ΥΓ: Θα ζητούσα από ιστορικά στελέχη του δήμου, υπηρεσιακά μέλη της "παρατάξεως" - που έχουν συνεργαστεί και συνδράμει ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ (Πέρκιζας, Παττακός, Ζαφειρόπουλος, Κουράσης) και που σήμερα είναι (και) στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ να σχολιάσουν αυτό το περί "καθαρμάτων που διοίκησαν τον δήμο" αλλά αποφάσισα κατόπιν ωρίμου σκέψεως ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Α.Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *