Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ "ΕΝΤΑΞΗΣ" (μη ένταξης) ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ



 
Η ανάρτηση της "φάσης" της μελέτης του Πεύκο Πολίτη ξεκινάει την Δευτέρα 11  Ιανουαρίου και η περίοδος που θα μείνει σε δημόσια θέα για ενημέρωση και κατάθεση ενστάσεων θα είναι 20 μέρες, δηλαδή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.



ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΞΕΣΚΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ
                                                  ......ΤΗΝ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΜΕ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ και την Δευτέρα που θα είναι πλέον και θεσμικά ορθό, αφού θα έχει αναρτηθεί - για αυτό ακριβώς τον λόγο το προβλέπει ο νόμος, είναι νόμιμο δηλαδή -  να αναδείξουμε τα προβλήματά της.
Θα ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να γίνει, αυτό που είναι το ορθό για την περιοχή και την πόλη.

Αυτή η μελέτη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ΑΛΛΟΘΙ για να μεταφερθεί δημόσιο χρήμα  στον μελετητή, που έχοντας ανοικτή την πληγή από τα λεφτά που του έκοψε το Ελεγκτικό Συνέδριο από την προηγούμενη περίοδο, ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ εντολές της πλάκας,  για να κάνει αναρτήσεις της πλάκας που απλά φουσκώνουν τον λογαριασμό του.

Αλλά είναι επίσης και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ για τους Μαυρογυαλούρους της διοίκησης του δήμου που σουτάρουν ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, επιχειρώντας όμως να  εμφανιστούν  στους μπαμπουίνους ιδιοκτήτες του Π. Πολίτη ότι τους προχωρήσανε την υπόθεση.

Παίρνουμε το παιχνίδι του ελέγχου της μελέτης επάνω μας γιατί πολλοί άλλοι σύμβουλοι και παρατάξεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.

Κωλύονται.

Ενώ φαίνεται ότι ακόμα και αυτοί που δεν κωλύονται να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια που ΞΕΡΟΥΝ, προτάσσουν την μικροπολιτική και αρνούνται να το κάνουν φοβούμενοι (δικαίως) ότι θα μας δικαιώσουν ιστορικά, κάτι που τους δυσκολεύει πολιτικά σε παιχνιδάκια με κοντά ποδάρια.

Θα μείνουν άραγε και από Δευτέρα στην μικροπολιτική που θα τους εμποδίσει να πράξουν αυτό που πρέπει για το Χαλάνδρι και τις επόμενες γενιές;

Εμείς όχι! 

Συστήνουμε στον αναγνώστη μας να παρακολουθήσει το θέμα.
Θα το βρει σίγουρα ενδιαφέρον!

Ότι έχουμε ετοιμαστεί να κάνουμε δεν  είναι για εμάς.
Εμείς δεν έχουμε οικόπεδο στα εκτός σχεδίου του Χαλανδρίου. 
Αλλά είμαστε από πάνω από το θέμα από το 1997.

Είμαστε από τους λίγους που μπορούν να ομιλούν αντιμετωπίζοντας το θέμα αποστασιοποιημένα από προσωπικά - οικογενειακά συμφέροντα και με ολόκληρη την πόλη και το μέλλον της στο κάδρο των τοποθετήσεών μας.
Και βέβαια είμαστε - από το 1997-8 - εκείνοι που έχουν πει τόσες αλήθειες για το θέμα που πολύ λίγοι συνδημότες μας άντεξαν.

Διότι η αλήθεια ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Ό,τι κάνουμε από Δευτέρα λοιπόν θα  είναι για τα παιδιά μας, τα παιδιά όλης της πόλης, τα παιδιά των μπαλαμών και των τσιγγάνων της περιοχής.

Θα είναι για  το Χαλάνδρι του αύριο. 

Ξέρουμε ότι θα έχουμε σκληρό πόλεμο και ξέρουμε ότι πάλι θα μας λοιδωρήσουν, θα μας πουν τρελούς, θα μας απειλήσουν με μηνίιιιησεις ....

Αλλά ξέρουμε ότι θα κάνουμε το σωστό. 
Το σωστο για το οποίο μπορούμε να πείσουμε ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
Οι ιδιώτες θα είναι πάλι απέναντί μας και θα μας βρίζουν.

Συνιθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

ΥΓ: 
Ας αρχίσουμε όμως σήμερα με κάτι "πικάντικο" για τα προεόρτια:  Η Ελευθέρα Πεντέλης καταργήθηκε, έτσι δεν είναι;
Δεν καταργήθηκε; Αυτό δεν είπαν.
Η Ελ. Πεντέλης λοιπόν - ο δρόμος δηλαδή που συνδέει τη νεοεντασσόμενη περιοχή με την Λ. Μεσογείων πάει.
 Πήρε ο Γερολυμάτος το ραβδί και έχοντας δει όλα τα Harry Potter είπε DELETRIUS (το ανάλογο ξόρκι) και εξαφάνισε - σου λέει - την Ελ. Πεντέλης. Έτσι δεν σου είπανε;

Από παλιά - σου λέει - λένε οι της διοικήσεως ότι δεν θέλανε δρόμο τέτοιο στην περιοχή. Το λέγανε παλιά. 

Το ξέχασαν βέβαια το 2014 και ψήφισαν αλλά δεν πειράζει, λεπτομέριες. Μετράει τι έλεγαν παλιά σου λέει. 

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου