Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ. ...



Με παίρνει ο αθλητικός παράγων τηλέφωνο:

- Θέλουμε την υποστήριξή σου. Μας έχουν χωρίς νερό στην Αποστολοπούλου!

- Έχω βγάλει ανακοίνωση στηρίζοντας το αίτημα Πανταζή στο δημοτικό συμβούλιο.

- Θα κάνουμε προσφυγή, θα τους δείξουμε, θα τους  ράνουμε, έχουμε έγγραφα! O άλλος σύλλογος θέλει να μας διώξει  και να πάρει τον χώρο για την πάρτη του, υπάρχουν συμφέροντα και τους βάζουν να μας έχουν χωρίς νερό.Έχουμε αποδεικτικα.

- Θέλω να δω όλα αυτά τα αποδεικτικά που έχετε, Αλλά εσείς δεν μας ενημερώνετε, ενημερώνετε προνομιακά άλλο τοπικό ειδησιογραφικό site με το οποίο προφανώς εσείς έχετε συμφέροντα και σε εμάς δεν στέλνετε το υλικό σας. Βγάζετε δελτία τύπου και ενημερωτικά και δεν  τα στέλνετε. Πώς θέλετε να υποστηρίξω τα αιτήματά σας χωρίς να με πείσετε ότι έχετε λειτουργήσει σωστά και αυτά που λέτε είναι βάσιμα;

- Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, όντος επιλέγουμε τα στέλνουμε το υλικό αλλού, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ δεν είναι σωστές, πιστεύεις ότι κερδίζουμε χρήματα, ενώ δεν κερδίζουμε.

- Δηλαδή θέλετε να κάνετε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και να μου επιβάλλεται την άποψή σας για να με ενημερώνετε αντί να πείσετε - εμένα και την κοινή γνώμη - με επιχειρήματα.
 Δικαίωμά σας και δικαίωμά μου να έχω την δική μου άποψη. Αλλά όμως - για να έχουμε καλή εξήγηση - ΕΣΕΙΣ παίρνετε χρήματα από τον δημότη για να χρησιμοποιεί τον δημόσιο χώρο, έτσι δεν είναι; Και εγώ είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπός του στον δήμο.

- Ναι αλλά δεν έχουμε κέρδος, μόνο τα έξοδά μας βγάζουμε, να έρθει ο δήμος να μας ελέγξει.

- Δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου να ελέγξει τα οικονομικά σας, την διαχείρισή σας, είναι της ομοσπονδίας σας και της ΓΓΑ. Αλλά είναι δικαίωμα ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του δήμου να ζητάει να συμμετέχετε στα λειτουργικά έξοδα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ χώρου που χρησιμοποιείτε. Δεν μπορεί να θέλετε να παίρνετε χρήματα από τους δημότες - πελάτες σας και οι άλλοι δημότες που δεν είναι πελάτες σας να πληρώνουν τα λειτουργικά σας. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. Αυτή είναι η θέση μου χρόνια τώρα, αμετακίνητα. Αλλά εσείς πώς την έχετε δει που ενημερώνετε τους δημοτικούς συμβούλους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  επιλεκτικά;  Και τι θα πει "δεν σου στέλνουμε τις απόψεις μας αν έχεις διαφορετική άποψη από την δικιά μας;" Αυτό είναι χυδαίος εκβιασμός συνείδησης.  Και εδώ δεν περνάει. Αν θεωρείς ότι έχεις δίκιο στείλε μου εσύ ό,τι αποδεικτικό έχεις και εγώ θα καταλήξω στην άποψή μου. Αν με πήρες τηλέφωνο ψάχνοντας για Μαυρογυαλούρους που θα σου λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να τους ψηφίσεις στας εκλογάς .... στον Πρίγκηπα.

ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ!

ΞΥΔΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου