Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ Η ΑΝΘΟΥΣΑ

Το Σχέδιο Πόλεως της Ανθούσας - ΦΕΚ 167 Α.Α.Π 12 Αυγουστου 2016



Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, ανακοινώνει με ικανοποίηση, ότι η Δημοτική Ενότητα Ανθούσας είναι πλέον και επίσημα στο σχέδιο πόλεως, μετα τις προσπάθειες, τη συντονισμένη δουλειά και τις ενέργειες ετών, από πολλούς.

Να σημειωθεί ότι, δημοσιεύθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2016, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησεως το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο εγκρίνεται η Πολεοδομική Μελέτη της επέκτασης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δ.Ε. Ανθούσας, Δήμου Παλλήνης (ΦΕΚ 167 Α.Α.Π. 12 Αυγούστου 2016).

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, που χειρίσθηκε με τους συνεργάτες του αιρετούς και ειδικούς συμβούλους, αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου όλη τη διαδικασία ένταξης του σχεδίου πόλεως ΔΕ Ανθούσας, από το 2011 που ανέλαβε ως Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Παλλήνης(Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη), αλλά και προσωπικά μέχρι πρώτινος στην κρίσιμη φάση που το σχέδιο βρισκόταν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αισθάνεται μεγαλη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που δίνει την ευκαιρία για ανάπτυξη στην περιοχή.


ΣΧΟΛΙΟ: Μπαίνουν περιχές στο σχέδιο πόλης; Γιατί ακούγοντας τους δικούς μας αρμοδίους για το Πεύκο Πολίτη μαθαίνουμε ότι στο ΥΠΕΚΑ δεν λειτουργεί τίποτα λόγω έλλειψης προσωπικού. Το Πεύκο Πολίτη πότε θα μπει; Πάντως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ με τις αλχημείες στην μελέτη. Η πρώτη ευθύνη είναι ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου