Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΔΟΣΙΛΟΓΑΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ 8 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Η δοσιλογάρα ο δήμαρχος Χαλανδρίου ανακοίνωσε εχθές στην ημερίδα για το Πεύκο Πολίτη στους παρευρισκόμενους χειροκροτητές του ότι από σήμερα 24-11-2016 - του Αγίου Κλήμη του Ιερομάρτυρος επισκόπου Ρώμης,  ο δήμος θα γίνει και επισήμως πελατάκος του Ταμείου της Υποτέλειας και για τα επόμενα 30 χρόνια οι Χαλανδραίοι θα είναι διπλά φόρου υποτελής στους δανειστές, ώστε να χρησιμοποιεί ο δήμος τον ΧΕΥ 8 της Αττικής οδού, για τον οποίο η δοσιλογάρα πανηγύριζε ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ότι  "ο δήμος τον πήρε" για την πόλη ενώ απλά ΤΟΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕ, και μάλιστα μη υπάρχοντος άλλου πελάτη να δώσει προσφορά για να μισθώσει τον χώρο στην δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ.

Επίσης ανακοίνωσε εχθές ο δήμαρχος ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ στους χοντροκέφαλους χωριαταρέους ότι σήμερα,  ομόφωνα η βουλή θα ψηφίσει υπέρ του ομόφωνου αιτήματος του δημοτικού συμβουλίου που ζητήσει την παραχώρηση της αλάνας του νομισματοκοπείου στον δήμο.

Μόνο που δεν είπε στους ιθαγενείς ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν ζήτησε ομόφωνα την παραχώρηση των δύο ΧΕΥ δωρεάν γιατί εκείνος δεν άφησε αφού είχε κάνει ΝΤΗΛ με τους δανειστές να γίνει καλός  πελάτης τους και να τον συγχωρήσουν που όταν ήταν μικρός έκανε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Δεν τα λέει βέβαια αυτά στους χωριαταρέους της περιφερείας του, ο Μαυρογυαλούρος.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ Ο ΣΥΜΕΩΝ επιχείρησε να κάνει εμετική προπαγάνδα και να τους "κοροϊδέψει τους χωριαταρέους" γιατί "εκλογές θα ξανάρθουν, να τους πιάσει πόρτα" και τους είπε ότι το θέμα της ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ της αλάνας συνδέεται με το ισοζύγιο πρασίνου της πόλης.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Αυτό θα ίσχυε βέβαια αλλά αν είχε γίνει  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, και όχι μόνο ως προς την χρήση για 40 χρόνια (χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την αξία αυτής της παραχώρησης για το Χαλάνδρι, είναι σημαντικό μεν,   ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ - θέμα "καραμπόλα" για το ΠΑΤΗΜΑ 2 και το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ -  ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ, ούτε με σφαίρες).

Εξαπατά καθημερινά τους χωριαταρέους ο Συμεών και ο προπαγανδιστικός του μηχανισμός, υπό την ανοχή μιας ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ, ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, όπως έκανε και με την Ελ. Πεντέλης ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΆΡΓΗΣΕ απλά φόρτωσε την αποζημίωσή της στο Χαλάνδρι και τους δημότες του ελαφρύνονταν τις υπουργάρες που του έδωσαν χρίσματα, όπως έκανε και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της απόρριψης των ενστάσεων όταν ο Σουλτάνος και οι φρουροί του στέμματος έλεγαν στους ιθαγενείς ινδιάνους ότι η υπόθεση του Πεύκο Πολίτη θα .... "ετελείωνε" μέχρι τον Σεπτέμβριο (που μας πέρασε, τουτουνού τον Σεπτέμβρη όχι του 3023)  ενώ εχθές παραδέχτηκαν ενώπιον των ιθαγενών ότι το Πεύκο Πολίτη θα μπει στο σχέδιο την παραμονή ή ανήμερα του Άη Πούτση.

Γιατί του Αη Πούτση θα μπει το Πεύκο Πολίτη στο σχέδιο με τον λαϊκίστικο τρόπο που αντιμετωπίζονται τα πολεοδομικά θέματα της πόλης, όπως εμείς έχουμε πει ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ και δυστυχώς ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ, αλλά πάντα εσύ μπαμπουϊνε προτιμάς να ακούς τους άλλους που σου λένε ...."ΕΤΕΛΕΙΙΩΣΕ".

Άλλωστε σε αυτά που λέγαμε εμείς  ΠΑΝΤΑ και χωρίς παλινωδίες και λαϊκισμούς, συντάχθηκε το κοινό κείμενο τριών δημοτικών παρατάξεων τον Ιανουάριο, που εχθές επιβεβαιώθηκε 120%, ενώ Συμεών και φρουροί μας έλεγαν ότι "κινδυνολογούμε" (Κοινή παρέμβαση των Γιώργου Κουράση, Γιώργου Θωμά, Άγγελου Νταβια για την πολεοδομική μελέτη ενταξης στο σχεδιο πόλης, της περιοχης Πευκο Πολίτη.)

Εμείς που δεν κοροϊδέψαμε ποτέ τους χοντροκέφαλους χωριαταρέους, δεν αγοράσαμε οικοπεδάκι σε τιμή ευκαιρίας στο Πεύκο Πολίτη, έχοντας εξασφαλισμένο με τον μελετητή ότι αυτό δεν θα ρυμοτομηθεί,   ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να δουλεύουμε για όλους τους Χαλανδραίους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ αλλά και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ για να ΛΥΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η χθεσινή "συζήτηση" για την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού και την μελέτη (μη) ένταξης του Πεύκο Πολίτη που αποτελεί μνημείο ΞΕΦΤΙΛΑΣ για την πόλη και ό,τι μπορεί να θεωρηθεί "ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ"  - αφού ήταν ο ορισμός της προπαγάνδας και του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ δύο απίστευτων ΝΑΡΚΙΣΣΩΝ - του Συμεών και του Γερολυμάτου - που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και φτιάχνονται ακούγοντας την φωνή τους.

Και αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ κυρίως για την αντιπολίτευση του δήμου, μιας παραδομένης και εξαγορασμένης αντιπολίτευσης που αποδέχτηκε να νομιμοποιήσει αδιαμαρτύρητα την διαδικασία μονολόγων του Συμεών και του Γερολυμάτου, χωρίς  οι "μεγάλοι" της αντιπολίτευσης να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν τον λόγο για να ακουστούν και οι άλλες απόψεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε .....
Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αλλιώς.
Θα ντρεπόμαστε αν κοιτάξουμε τα παιδιά μας και τους φίλους τους στα μάτια αν εγκαταλείψουμε την μάχη για το μέλλον τους στο Χαλάνδρι.

Από ό,τι φαίνεται δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ να κάνει αυτό που κάνουμε εμείς στην πόλη: ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΘΑΓΕΝΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *