Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΙΚΟΣΙΤO ΚΑΙ ΝΕΡΗ - Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΠΣ - TO KNOW US BETTER

 

Του ενός το όνομα δεν μπαίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ, ούτε επί πληρωμή.

Ένα οικόσιτο που το φέρανε από τον ΣΥΡΙΖΑ από μακρυά,  να σιτίζεται από τους ιθαγενείς,
Είναι κομισάριος συμφερόντων, από αυτούς που μαζεύτηκαν στην αριστερά μόλις μύρισαν ψητό και που δεν έχει καμία σημασία για την τοπική κοινωνία. του Χαλανδρίου.

Η κα Νέρη είναι μέλος του συλλόγου της Ρεματιάς και Βριλησσιώτισσα με ισχυρούς δεσμούς με το Χαλάνδρι που δεν έχει σημασία να τους αναλύσουμε περισσότερο.

Και παίζει - εμμέσως - πολύ σοβαρό ρόλο στα πολεοδομικά της περιοχής.

Επειδή μου την έπεσαν χέρι - χέρι και επειδή για τον ένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου που μου την έπεσε  για να ασχοληθώ σοβαρά  μαζί του,  θα ασχοληθώ μόνο αν παραιτηθεί και σταματήσει να σιτίζεται από το μαγαζί που ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε, με την κα Νέρη  όμως και το αξιόλογο πολιτικό βιογραφικό της αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ.

TO KNOW US BETTER που λένε.

Επειδή εμείς γνωριζόμαστε - εμμέσως - με την κα Νέρη -  έτη και έτη - είπαμε να σας την συστήσουμε, κυρίως στους νεώτερους στην περιοχή, να μη νομίζετε ότι είναι πολτικά ουδέτερη, όπως εντέχνως αφήνει να εννοηθεί όταν τοποθετείται, όπως κάνουν όλοι όσοι θέλουν να απομακρύνουν άλλους από την πολιτική για να την οικειοποιηθούν.

Η κα Νέρη - λοιπόν - ήταν ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .

Όχι βέβαια με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι το οικόσιτο, στέλεχός του.
Το οικόσιτο είναι νεοφιλεΣΥΡΙΖΑ. Λογικό δεν είναι πλέον;

Η κα Νέρη είναι ΓΝΗΣΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ! ΔΗΛΩΜΕΝΗ!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ του κου Σκυλλακάκη ήταν υποψήφια που προσφάτως προσχώρησε στη ΝΔ του Κυριάκου.

Να, αν δεν με πιστεύεις εμένα που είμαι καφενές, δες εδώ την καταχώρηση που έχει βάλει η ίδια για την υποψηφιότητά της με την ΔΡΑΣΗ: 

Και βέβαια, εμείς οι καφενέδες υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων, ακόμα και των πιο ακραίων νεοφιλελέδων να έχουν άποψη και την θεωρούμε χρήσιμη, δεν θέλουμε με τίποτα να την αποκλείσουμε, αντιθέτως την αναζητούμε και αναζητούμε - αν και όπου υπάρχουν - ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.

Είμαστε πολιτικάντηδες επειδή πιστεύουμε στην αναζήτηση κοινών τόπων και όχι στην σύγκρουση και την εξαφάνιση της άλλης άποψης; Μας το είχε πει η καργαριστερά, τώρα μας το λέει η καργαδεξιά.

ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! 

ΝΑΙ αξιότιμη κα Νέρη  -  ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες επιλογές για την πόλη που σχεδιάζονται από ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ που είναι πίσω από τις μεγάλες αποφάσεις στην περιοχή ξεκινώντας από την ρεματιά και στους 4 δήμους και φφτάνοντας στο ΓΠΣ του Χαλανδρίου.

 Στελέχη της ΔΡΑΣΗΣ όπως εσείς αλλά και η βασική πολεοδόμος που εκπονεί την μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού της πόλης μας η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ κα Αικατερίνη Γεωργούλα, επίσης υποψηφίας βουλευτού της ΔΡΑΣΗΣ.

ΝΑ ΕΔΩ αν δεν μας πιστεύεις: http://www.drassi.gr/index.php?id=2150&yp_id=88.


Το Γενικό Πολεοδομικό, η Πολεοδομία γενικότερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ, όπως προσπαθούν να εμφανίσουν κάποιοι.

ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΩΜΑ γιατί είναι εξ ορισμού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, οραματικού χαρακτήρα για την πόλη.

Για εμάς!

Για εσάς τους νεοφιλελέδες είναι διαχείριση αιτημάτων ιδιωτών και αγοράς.

Strictly Business!


Είναι προφανές ότι τα οράματά μας και οι αντιλήψεις μας ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ.

Και είναι προφανές ότι καταφέρατε να βάλετε στο κόλπο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που στηρίζει το σχέδιό σας που καταψήφισε το 2014.

ΕΜΑΣ ΟΧΙ!

Η ανάπτυξη της ασυδοσίας της αγοράς και η βιώσιμη ανάπτυξη στην οποία πιστεύουμε εμείς δεν είναι η ίδια ανάπτυξη, δεν είναι το ίδιο μέλλον για τα παιδιά μας.

Οι καλοί τεχνοκράτες - γιατί όντος ομιλούμε για ΚΑΛΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, απόλυτα ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ  - θέλουν να "απλωθούν" και να επιβάλλουν την στρατηγική τους στους αιρετούς.

ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ! 
Δεν είναι αποδεκτό αυτό!

Αιρετοί σαν τον Γερολυμάτο είναι δεκτικοί στην αερολογία και το γλύψιμο γιατί είναι ΨΩΝΙΑ.
Χαίρονται αν ακούν την φωνή τους να παπαρολογεί χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι λέει, μαθητής εκείνων των παλαιών πολιτικάντηδων που μάθαιναν να μιλούν χωρίς το πόπολο να καταλαβαίνει τι λένε για να το ψαρώνουν.

Άλλοι αιρετοί δίνουν διαχρονικά μάχη να είναι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ από πάνω και να ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ τους τεχνοκράτες και όχι να καθοδηγούνται από αυτούς.
Και οι στρατηγικές επιλογές στην πόλη να γίνουν κτήμα ΟΛΩΝ για να εμπνευστούν ΟΛΟΙ από το όραμα και να το υλοποιήσουν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
Και τα λένε τα πολεοδομικά .... κουβέρτα, για να τα πιάνουν όλοι.

Και επειδή δεν είναι "εύκολα παιδιά" αυτοί, οι τεχνοκράτες που θέλουν να είναι και μελετητές και πολιτικοί (ενίοτε και νταραβεριστές με "πελάτες" των οποίων τα γούστα αποτυπωνονται στους χάρτες χωρίς να παίρνει χαμπάρι και ο πιο ψαγμένος αιρετός - ας πούμε εγώ που παριστάνω τον έξυπνο, ο μάπας) δεν τους θέλουν μεσ' τα πόδια τους.

Ρωτάνε πολλά σου λέει. "ΨΑΧΝΟΥΝ".

Ενώ οι μελετητές που είναι και θέλουν να είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και μόνο, θέλουν ακριβώς το αντίθετο: ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΟ ΟΡΑΜΑ,  ΞΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ για να τις αποτυπώσουν.
ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΝ!
ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Κάνουν την δουλειά τους, δεν συγκροτούν παρασκηνιακές στοές συμφερόντων.

Που για την επιβολή των συμφερόντων τους φτάνουν στο σημείο να βγάζουν μπροστά και να εκθέτουν και κάτι κομπλεξικούς, κάτι (μ)αρχιδόπουλους ακόμα και εναντίον μελών των οικογενειών των κακών που ρωτάνε.

ΩΣ ΕΔΩ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!

Είναι να μην τα πάρω!
ΚΑΙ ΑΡΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!
Αργώ πολύ! Είμαι βραδυφλεγές βλήμα, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα!
ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!

Αλλά άμα τα πάρω και πάρω φόρα ....
 

Α.Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *