Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ - ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε..

Καταπατώντας κάθε συνεννόησης με τους επικεφαλής των παρατάξεων που προηγήθηκε της ομόφωνης έγκρισης του Δ.Σ. της ΦΛΥΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Απρίλιο.

Καταπατώντας την δέσμευση του Σωτήρη Παρασκευόπουλου για συζήτηση των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης της επιχείρησης στο δημοτικό συμβούλιο, δέσμευση που οδήγησε Ανδρεόπουλο, Παττακό και Πανταζή να δεχτούν την εισήγησή του.

Καταπατώντας προσωπικές δεσμεύσεις και συμφωνίες του Γιώργου Κουράση, για την λειτουργία της επιχείρησης.

Αδειάζοντας ΣΤΕΓΝΑ ακόμα και τον Παναγιώτη Αλεξανδρή ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ (υπάρχει ασυμβίβαστο), σε συνέχεια του αδειάσματος στον Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον Άγγελο Νταβία

Η ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

εξέλεξε εχθές τη νέα διοίκηση της ΦΛΥΑ Α.Ε.

Πρόεδρος παρέμεινε ο Σωτήρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος υλοποίησε μέχρι τέλους το σχέδιο της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Αντιπρόεδρος Α έγινε ο - υποδεικνυόμενος από τον αντιδήμαρχο της διοίκησης Π. Βάσιο για πλαστογραφία  - Βαγγέλης Λέκκας

(αυτό είναι από τα άγραφα, αφού ή ο Βάσιος έχει δίκιο οπότε έπρεπε να μην χρησιμοποιηθεί ο Λέκκας ή ο Λέκκας έχει αδικηθεί από τον Βάσιο, ο οποίος έχει κάνει μια ανυπόστατη καταγγελία, οπότε θα έπρεπε ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)
(Στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα ποντάραμε στο δεύτερο).

Αντιπρόεδρος β έγινε ο Χρήστος Κιάκος

ενώ

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ είναι ο εκ Αργυρουπόλεως καταγόμενος και εκ Κορίνθου ερχόμενος φιλόλογος το επάγγελμα, Θανάσης Μπαλέρμπας αντί του Τάκη Αλεξανδρή - στον οποίο ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί ότι θα παραμείνει Δνων στην ΦΛΥΑ και με αυτό το δεδομένο του στέρησε την δυνατότητα να ζητήσει την επανεκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήταν τέτοια η εξαπάτηση των πάντων από τον Δήμαρχο Γιώργο Κουράση και τον Σ. Παρασκευόπουλο, που ο διευθυντής της Πλατείας Άγγελος Νταβίας, βρέθηκε εχθές να ψηφίζει τον .... Μπαλέρμπα στο Δ.Σ., που όπως είναι γνωστό συμμετέχει.

Πώς έγινε αυτό;;;

Λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (προβλέπεται από το καταστατικό της ΦΛΥΑ) ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΡΗ να ψηφίσει την αρχική και συμφωνημένη πρόταση συγκρότησης του Δ.Σ., με διευθύνοντα βέβαια τον Τάκη Αλεξανδρή και βρέθηκε τελικά να ψηφίζει .... τον Θ. Μπαλέρμπα, τον οποίο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞ ΟΨΕΩΣ, και τον γνώρισε από το VIDEAKI που αναρτήσαμε εχθές το βράδυ - (Είναι ο κύριος που μας προτρέπει να στηρίξουμε Κυριάκο Μητσοτάκη στην χθεσινή μας ανάρτηση).

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΟΤΙ ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. 
ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ.

Σε συνέχεια λοιπόν του όργιου ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ που έγινε 4 μήνες τώρα:

1. Με την βεβαίωση της παράταξής του αλλά  και άλλων παρατάξεων (σίγουρα των κ.κ. Καρατζά, Παττακού και Πανταζή) από το Γ. Κουράση, ότι έκανε δεκτό το αίτημα του Δ.Σ. της ΦΛΥΑ που του μετέφεραν οι Σ. Παρασκευόπουλος, Τ. Αλεξανδρής και Α. Νταβίας δύο μέρες πριν την εκλογή του Δ.Σ. στο Δημοτικό Συμβούλιο και που αναιρέθηκε με ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ μία ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο και ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ οι κ.κ. Γ. Παρασκευόπουλος (μέχρι τότε ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ και υπεύθυνος για τους συνεχείς κερδοφόρους ισολογισμούς της), και ο Μπάμπης Κίτσιος - έμπειρο στέλεχος της αγοράς, πρ. μέλος της διοίκησης του ΣΕΒ και ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, με τρόπο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ τόσο  για την διαδρομή τους όσο και την προσωπικότητά τους.

2.  Με την "λάθος" - που αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΘΟΣ - διατύπωση της απόφασης του Δημ. Συμβουλίου για το νέο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ " (βλ. Αναρτήσεις μας Απριλίου) η οποία διορθώθηκε ύστερα από την παρέμβαση ΝΤΑΒΙΑ και την αρθρογραφία της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

3. Το χθεσινό νέο σούργελο, όπου άλλα λέγανε πάλι και άλλα βγήκαν στον δρόμο για να ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ σε μηχανισμούς εκτός Χαλανδρίου,

πιστεύει πλέον κανείς ότι δεν υπάρχει κάποιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ και ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟ σχέδιο που καθοδηγεί τις πράξεις της διοίκησης του δήμου;;;;

Σ.Σ.

1.  Σήμερα ο Διευθυντής μας Άγγελος Νταβίας, με έγγραφό του, θα διευκρινίσει ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΑΛΕΡΜΠΑ, και ότι για ΑΛΛΟΝ ΕΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και να μην μετρηθεί η ψήφος του για το νέο Δνωντα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ.
Η ψήφος του για Σ. Παρασκευόπουλο, Β. Λέκκα και Χ. Κιάκο βεβαίως ισχύει αφού πρόκειται για γνωστά στελέχη στην πόλη μας.

2. Ο κος Αλεξανδρής ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ - τον  νεο GAULEITER στην ΦΛΥΑ.
 Ο ΜΟΝΟΣ!
 Όλοι άλλοι δέχτηκαν χωρίς κιχ την νέα μεγάλη επίδειξη αυθαιρεσίας και αναξιοπιστίας των κ.κ. Κουράση και Παρασκευόπουλου Σωτήρη.

3. Ο Άγγελος Νταβίας θα συζητήσει  με τους επικεφαλής των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης - που με την στάση τους τον έχουν στηρίξει
(Πανταζής 2006 - "Καλυπτόμαστε από την παρουσία Νταβία στο Δ.Σ.,
Παττακός 2010 - "΄Καλυπτόμαστε από την παρουσία Νταβία στο Δ.Σ.) αλλά και της Λούλας Καρατζά και τον Σίμο Ρούσσο το ενδεχόμενο της παραίτησής του από το Δ.Σ. της ΦΛΥΑ Α.Ε. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου