Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ!

Η δικαιολογία για την υπαναχώρηση Κουράση σχετικά με την θέση του Αντιπροέδρου στην Φλύα Α.Ε.  που μου είχε προταθεί και είχα αποδεχτεί,  είναι η "συμπεριφορά" μου μέσω του blog αλλά και κατά την αντίδρασή μου, τόσο στο θέμα της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δημοτικού Συμβουλίου  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ, θέμα που έχει αναδείξει επαρκώς η ΠΛΑΤΕΙΑ όσο και στο θέμα της "κατάληψης πεζοδρομίου". ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Επειδή λοιπόν αυτά θα λέει σήμερα ο φίλος μου Σωτηράκης αλλά και οι αυλικοί του κ. Κουράση, δίνω δημόσια την απάντηση πρωί - πρωί.

1. Ήμουν σίγουρος ότι η πρόταση ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ήταν ΕΛΙΓΜΟΣ. Το ξέρουν οι συνομιλητές μου - ρωτήστε τον κο Παττακό, την κα Καρατζά, τον κο Πανταζή, τους συνεργάτες μου στα επαγγελματικά κλπ, από πότε τους έχω γνωστοποιήσει την εκτίμησή μου - Απρίλιο ακόμα.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑ Π.... ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ για να με διαχειριστούν οι Γιατσιοπουλοι.

Χρειάζεται όμως ΥΠΟΜΟΝΗ για να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ - ΣΕ ΕΣΑΣ, τα κολπάκια του ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, το οποίο εκτιμώ ότι είναι έτοιμο πια για .... ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ, αφού έχει αποκαλυφθεί ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ και έχει αρχίσει και μυρίζει πολλή ΠΤΩΜΑΪΝΗ.

Διότι μέχρι σήμερα είχε αποκαλυφθεί ΜΟΝΟ η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ των διωκτών των "τοπικών αντικαθεστωτικών".
ΠΛΕΟΝ φαίνεται και η ΜΠΛΕ, η άλλη όψη του νομίσματος, ώστε να επαληθευτούμε όταν μιλάμε για ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με ποδάρια και στα δύο κόμματα εξουσίας.

Με πρόσωπα που δαπλέκονται. Και που έχουν την γνωστή λογική της ΓΕΝΙΑΣ που κατέστρεψε την χώρα: ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ποια Δημοκρατία;;; ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΠΑΝΤΟΥ!

2. Ουσιαστικά  όλο αυτό το διάστημα δεχόμουν καθημερινές ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

- Δύο φορές χτυπήθηκε η μικρή επιχείριση με την οποία συνεργάζομαι (ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ) και που της ανήκει και τούτο εδώ το ενοχλητικό μαραφέτι που λέγεται stinplatia.blogspot.com

- Απειλήθηκαν έμμεσα πολιτικοί συνομιλητές μας, και συνεργάτες μας στον επαγγελματικό χώρο, ασκήθηκε ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στο περιβάλλον μας.

- Πλαστογραφήθηκε η απόφαση για το Δ.Σ. της ΦΛΥΑ Α.Ε. για να αποκρυβεί Η ΟΜΟΦΩΝΙΑ, με την οποία τιμήθηκε  από το Δημοτικό Συμβούλιο η δουλειά μας τόσα χρόνια, μια ΟΜΟΦΩΝΙΑ η οποία βεβαίως δεν θα υπήρχε χωρίς το μάντρωμα των συμβούλων από τις παρατάξεις ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και τουλάχιστον θα ξέραμε τους ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ που δεν θα ήταν πάνω από 4 και σας το λέω μετά ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ και ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
Δεν είναι πάνω από 4 τα ποντίκια στο δημοτικό συμβούλιο, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ να βγουν και να πουν ευθαρσώς την άποψή τους, να θέσουν τα επιχειρήματά τους και να προσπαθήσουν να πείσουν γι' αυτή ή να σωπάσουν υποκύπτοντας στην πλειοψηφία.
Και είναι και άλλα 3 ποντίκια - αυλικοί - με τους οποίους δεν θα ασχοληθούμε ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΚΡΑΔΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ!

ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
Απλά μασηματικά.

Και όταν αντιδρώ - ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, αφού δεν είναι παράνομο να μιλάς δυνατά  - δεν  με νιάζει η γνώμη τους.

Άλλωστε δεν τους αναγνωρίζω ως ΠΑΙΔΟΝΟΜΟΥΣ, δεν πιστεύω ότι ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ούτε αυτοί ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ.
Μην μου το παίζουν εμένα comme il faut. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

 Ο Δήμος είναι μηχανισμός ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και ΚΡΙΝΕΤΑΙ και ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. Τους αρέσει δεν τους αρέσει!

Αυτά τα υποκριτικοηθικά αλλού.
ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που δεν έχω κανένα λόγο να δώσω εξετάσεις ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ σε κανένα Προϊστάμενο ή σε κανένα νεόκοπο ΕΠΙΤΡΟΠΟ ή πολύ περισσότερο ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ' ΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!

ΑΣ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ.

Έτσι κι αλλιώς τον έλεγχο που φτιάχνουν ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ.

Ας κοιταξουν να κάνουν την δουλειά τους, δηλαδή να μαζέψουν τα κλαδιά από τα πεζοδρόμια, να κλείσουν καμιά ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ στους δρόμους και ας αφήσουν την ΧΡΙΣΤΟΜΑΘΕΙΑ για άλλους καταλληλότερους από αυτούς ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου