Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Πήγε, που λέτε η στελεχάρα στην Περιφέρεια να διεκδικήσει χρήματα από το ΕΣΠΑ για το Χαλάνδρι.
Πήρε μαζί και στέλεχος της υπηρεσίας και πήγε στον Αντιπεριφερειάρχη.
Αφού του εξήγησε τα πλάνα για χρηματοδότηση λοιπόν ο πανμέγιστος, ο δικός μας,  ο αντιπεριφερειάρχης τόλμησε να πει, στα πλαίσια των καλώντρόπων και των φιλοφρονήσεων:

"Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, βεβαίως και θα βοηθήσουμε το Χαλάνδρι, άλλωστε εδώ στην περιφέρεια συνεργαζόμαστε πολύ καλά και με τον Γρηγόρη τον Ζαφειρόπουλο, που μας πιέζει και εκέίνος και δεν μπορούμε να σας ρήξουμε".

Παιδιά σας λέω ΠΑΝΙΑΣΕ ο έτσι. Έπαθε ντουβρουτζά.

Πήρε εκείνο το ύφος της αλεπούς που παίρνει όταν ετοιμάζετε να κάνει τις πουστίτσες του, ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ, και την έπεσε στον Αντιπεριφερειάρχη: "Άσε τώρα τον Ζαφειρόπουλο. Εδώ είαστε η νέα διοίκησις. Μην τον ανακατεύεις και μας φάει την δόξα".

Ο Αντιπεριφερειάρχης έπαθε ψυχολογικό περαδώθε. Νόμιζε ότι του κάνει πλάκα.

Καλά ρε νέους, είναι δυνατόν;
Ο Ζαφειρόπουλος είναι ο Αντιπρόεδρος του Περιφεριακού Συμβουλίου και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο .... ΝΤΑΒΙΑΣ  (θυμίζω ήταν στο ψηφοδέλτιο του Μητρόπουλου  υποψήφιος, μην αρχίσετε τις χαζοαναλύσεις σας).

Αλλά αντί να αξιοποιείς όλες τις δυνάμεις της πόλης για να πετύχεις να χρηματοδοτηθούν όσα περισσότεραν προγράμματα μπορείς πας και βάζεις χέρι στον Αντιπεριφερειάρχη γιατί σου ανέφερε το Ζαφειρόπουλο;;;

ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ;;

Μιλάμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης έχει πάθει πλάκα ....

Αλλά στον δήμαρχο μιλάει στον πληθυντικό όποτε αυτό τον καθιστά ικανό.

ΥΓ:
Η είδηση αυτοδιαψεύδεται επισήμως (πριν αρχίσουν οι διαψεύσεις και βαριόμαστε) αλλά ξέρουν πολλοί τι ακουγόταν στην Περιφέρεια, μόλις έφυγε, για την σοβαρότητα της "νέας διοικήσεως" όπως την εξέφρασε ο ....

.... ε, τι ποιος ρε. Πλατεία διαβάζεις, μασημένη τροφή θες. Να τρέχουμε στα δικαστήρια ....

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου