Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑΤΙ

Μπροστά στην εκδήλωση του Σαββάτου ,

(7.00 στο Κέντρο Νεότητας, Δαναϊδων και Αντιγόνης) όπου ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης θα είναι ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ και που - άσχετα τι κόμμα είσασταν παλιά - θα σας είναι ΧΡΗΣΙΜΟ να τον ακούσετε αλλά ..

... (και για τους πιο μυημένους), την ημέρα του αποχαιρετισμού του Ηλία Μουρίκη

καλούμε όποιον έχει τον χρόνο, να ακούσει την προφητική ομιλία του Μ. Χαραλαμπίδη στο ΠΑΣΟΚΟσυνέδριο του 1996 (όταν εκλέχτηκε ο Κώστας Σημίτης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ).

Είναι 4 10λεπτα στο YOU TUBE, ξέρουμε ότι για πολλούς αναγνώστες μας θα είναι επανάληψη αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί που δεν θα μπορούν να πιστέψουν στα αυτιά τους όταν θα ακούν τον Μιχάλη - ο οποίος δεν είναι, ούτε θα γίνει ποτέ πολιτικός - να προβλέπει ΤΟ 1996 ότι:

- Η Ελλάδα από το 2004 μέχρι το 2010 θα είναι ένα Γερμανικό προτεκτοράτο.

- Να καλεί το ΠΑΣΟΚ (στην παντοδυναμία του) να προτάξει τα θέματα της Β. Ελλάδα και κυρίως αυτό του ΑΙΓΑΙΟΥ και της ΚΥΠΡΟΥ ως το κυρίαρχο θέμα με το οποίο πρέπει να διαπραγματεύεται στην Ε.Ε. και ως την μόνη στρατηγική επιβίωσης του ελληνισμού και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ επικυριαρχίας στην περιοχή. (Σήμερα ανακάλυψαν όλοι ότι η επιβίωσή μας έξαρτάται άμεσα από την ΑΟΖ και τα κοιτάσματα της Β. Ελλάδας).

- Να μιλάει για το κόμμα - συλλογικό διανοούμενο και να κάνει πλάκα στο ηγετικό μόρφωμα του ΠΑΣΟΚ. ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΤΟ 1996!

Όσοι ψηφίζαμε τον Μιχάλη για την Κ.Ε., στα συνέδρια,  το κάναμε κρυφά για να μην μας λένε εθνικιστές και φιλοπόλεμους οι "ειρηνιστές - αριστεροί".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (αν μπορούμε) ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Έτσι και αλλιώς δεν είναι πολιτική εκδήλωση.

Ο Μιχάλης δεν είναι από τους τύπους που θα σας χτυπάνε την πλάτη για να τον ψηφίσετε, οπότε δεν έχει ελπίδες εκλογής.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ - που μπορεί να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου