Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις βόλτα τέτοια ώρα στο κέντρο της πόλης και να μην πέσεις πάνω σε επεισόδιο συνδημοτών μας με δημομπατσάκι.

Πρέπει να κόψουνε στους δημοτικούς επίδομα ψυχικής υποστήριξης για αυτά που περνάνε με τας εντολάς της εμπνευσμένης διοικήσεως του δήμου της πόλεως ταύτης και δη των κ.κ. Βάσιου και Κουράση (που καλύπτει απόλυτα τας εντολάς του μεγάλου αυτού διοικητικού εγκεφάλου αντιδημάρχου όστις εφαρμόζει το δόγμα του σοκ σε τοπικό επίπεδο χωρίς ακόμα να έχει υποστεί κανένα γαλακτομικό σοκ).
Το περιστατικό που θα σας περιγράψω έλαβε χώρα προ ολίγων λεπτών στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Αριστοφάνους.
Κάτοχος αυτοκινήτου με κάρτα μονίμου κατοίκου (θα τις λέω «ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙ» από εδώ και πέρα κατά το «ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ») δέχεται την κλήση από τον δημοτικό.
Δύο καταστηματάρχες δείχνουν στον δημοτικό την «κάρτα με σπίτι» στο παρμπρίζ και ειδοποιούν τον – νεαρό και ευγενέστατο γείτονα να κατέβει.
(Εγώ ο π… έχω στήσει καραούλι και παρακολουθώ).
Έρχεται ο νεαρός κάτοχος του οχήματος και ρωτάει το μπατσάκι «Καλά γιατί με έγραψες;».
-          «Το ένα λάστιχό σας έχει καβαλήσει πεζοδρόμιο».
Ε, έγινε το καρκατσουλιό.

Πηδάνε οι μαγαζάτορες και τα βάζουν με τον μπατσάκο.
Ο ένας – δυστυχώς για εμένα – με αναγνωρίζει.

-          Δεν τα βλέπουν αυτά ρε Άγγελε.
-          Δεν φταίνε τα παιδιά ρε Βασίλη, του λέω, αυτές τις εντολές έχουν.
Γυρίζει το μπατσάκι και με κοιτάει με χαμόγελο και ύφος που έλεγε φανερά «ευχαριστώ».
-          Και ποιος έκανε αυτό το χάλι στο Χαλάνδρι; με ρωτάει ο γνωστός μου μαγαζάτορας.
-          Ε ο αυτός ο φανταστικός μας αντιδήμαρχος ο Βάσιος βγαίνει παγανιά και βάζει χέρι στα παιδιά αν δεν γράψουν κανέναν. (του έκανα και διαφήμιση γμ την τρέλα μου).
-          ΤΟ ΜΠΑΤΣΑΚΙ ΛΥΘΗΚΕ. «Ακούστε τον άνθρωπο τι σας λέει, φαίνεται ξέρει» λέει και απομακρύνεται.

-          «Ποιος είναι αυτό ο Βάσιος, με ρωτάει ο άλλος. Προφανώς δεν έχει σχέση με το Χαλάνδρι» μπαίνει στην κουβέντα ο άλλος.

-          Και τελικά ο νεαρός, κάτοχος του αυτοκινήτου παρεμβαίνει : «ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο … ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ – ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Γιατί δεν βάζει τότε παρκόμετρα;;;»

Όπως καταλαβαίνει όποιος μας διαβάζει τακτικά, εκεί ακριβώς, θεώρησα ότι δεν είχα τι άλλο να προσθέσω στην συζήτηση, χαιρέτισα και έφυγα.

«Άντε καλημέρα. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ», μου λέει ο γνωστός μου.

Ακολουθεί το κείμενο στο οποίο οι έμποροι του Χαλανδρίου μαζεύουν υπογραφές:


Έχουν υπογράψει πάνω από 200 επιχειρήσεις, μαθαίνω.

ΥΓ: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας ήδη μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου παραιτήθηκε, λόγω της διαφωνίας του με την στάση του απόλυτα καπελωμένου από την διοίκηση του δήμου συλλόγου. Μόλις διασταυρώσουμε την πληροφορία θα σας παρουσιάσουμε και όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου