Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου : Κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις.




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10/7 έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης» στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι. 

Στη Γ.Σ. αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Χαλανδρίου και των υπηρεσιών του Δήμου, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει χιλιάδες απολύσεις/διαθεσιμότητες συναδέλφων μας.

Για αύριο Πέμπτη 11/7 και ώρα 13.00 προγραμματίστηκε νέα Γ.Σ. έξω από το Δημαρχείο, με θέμα τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, στην οποία καλούμε να παρευρεθούν και δηλώσουν την υποστήριξή τους οι δημοτικές παρατάξεις, φορείς της πόλης και δημότες.

Σύμφωνα με το νόμο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση, στον Δήμο Χαλανδρίου άμεσα απολύονται/τίθενται σε διαθεσιμότητα 49 εργαζόμενοι, σχολικοί φύλακες και υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.

Αντιστεκόμαστε στα σχέδια της κυβέρνησης για απολύσεις/διαθεσιμότητες συναδέλφων μας. Μας θεωρούν όλους αναλώσιμους! Δεν σταματούν μόνοι τους αν δεν τους σταματήσουμε εμείς!

Αντιδρούμε τώρα! Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις κινητοποιήσεις κατά των απολύσεων, προστατεύουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου