Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

ΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Το θέμα καθυστερήσαμε να το "παίξουμε" γιατί η καταιγίδα της προηγούμενης βδομάδας, με τον οργανισμό του δήμου και τους καυγάδεςμας άλλαξε κάθε σχεδιασμό ύλης.

Είχαμε υποσχεθεί όμως ότι θα το ανεβάσουμε και τις υποσχέσεις μας δεν τις ξεχνάμε.

Και το είχαμε υποσχεθεί στον άνθρωπο που πήρε επάνω του - υπερβαίνοντας τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις - το θέμα της τακτοποίησης τριών κρίσιμων κτιρίων του δήμου, στα οποία είχαν επισημανθεί παραβάσεις της πολεοδομικής νομοθεσίας:

Πρόκειται για το ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ στο Αθλητικό κέντρο "ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ", το ανοικτό κολυμβητήριο του Κάτω Χαλανδρίου "Π. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" και τα πρόσθετα κτίσματα - ιατρεία στον χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής.

Όλη η διαδικάσία ολοκληρώθηκε από το (πρώην πλέον, μετά τις κρίσεις) στέλεχος της Τ.Υ. τον Γιώργο Ξυδόπουλο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την τακτοποίηση των παραπάνω κτισμάτων όχι μόνο ως μηχανικός της ΤΥ (τότε) αλλά χρησιμοποιώντας ακόμα και την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ μηχανικού - χωρίς βέβαια πρόσθετη αμοιβή - για εργασίες που προέβλεπαν ιδιώτη μηχανικό.

Ε αξίζει μια καλή κουβέντα ο Γιώργος.

Μετά τις κρίσεις ο κος Ξυδόπουλος απομακρύνθηκε (όχι με την θέλησή του) από το πολεοδομικό γραφείο της Τ.Υ. στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας αλλά χωρίς να εκφράσει κανένα παράπονο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου