Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η υγιεινή διατροφή, «ταξίδεψε» μέσα από το Θέατρο σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών.




Σε τέσσερις Δήμους, το Ηράκλειο Αττικής, το Παλαιό Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή και τη Μεταμόρφωση και από τις 2 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, η εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών που συνδιοργάνωσε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και είχε ως θέμα την υγιεινή διατροφή.



Η εκδήλωση περιελάμβανε τη θεατρική παράσταση «Ο Χρυσός Τρίφτης και ο Σεφ Φέρρης». Πρόκειται για ένα σατυρικό παραμύθι, με βασικούς άξονες την υγιεινή διατροφή και τη σύγχρονη τηλεγαστριμαργία. Μέσα από το ανατρεπτικό χιούμορ, τη διαδραστική σχέση ηθοποιών –κοινού και το έντονο μουσικό στοιχείο, το έργο πέρασε, χωρίς περιττούς διδακτισμούς, σαφή μηνύματα υπέρ της σωστής υγιεινής διατροφής.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Κωνσταντίνος Μανιάτης, «Στόχος μας ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους στην αξία της υγιεινής διατροφής και ιδιαίτερα της μεσογειακής. Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών στέκεται πάντα αρωγός στα παιδιά και τις οικογένειες τους συμβάλλοντας στην ανάδειξη ενός ποιοτικού τρόπου ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου