Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ανοίγει ξανά το παρκινγκ στο σταθμό ΜΕΤΡΟ "Χαλάνδρι" με πρωτοβουλία του δήμου Αγίας Παρασκευής




Συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Δ/ντα Σύμβουλο της «Αττικό Μετρό» Α.Ε. κ. Χρ. Τσίτουρα και συμβούλους του είχε χθες 9/11/2015 ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη και την Πρόεδρο Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Β. Κουτσογιάννη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στάθμευσης και έλλειψης πρασίνου γύρω από τους σταθμούς του Μετρό («Νομισματοκοπείο», «οδού Αγ. Παρασκευής», «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας»). Ο κ. Τσίτουρας ενημέρωσε για τις περιορισμένες δυνατότητες της Εταιρείας σε σχέση με παλαιότερες υποσχέσεις και δεσμεύθηκε για την κατασκευή – ανάπλαση των δύο χώρων υπαίθριας στάθμευσης στους σταθμούς Μετρό «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας» εντός του 2016.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η επίσκεψη Μηχανικών της Εταιρείας και του Δήμου στον σταθμό «Χαλάνδρι», προκειμένου να διαμορφωθεί προσωρινά από τον Δήμο ο χώρος στάθμευσης ώστε να δοθεί σε χρήση σύντομα μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες της «Αττικό Μετρό» Α.Ε.

 
ΣΧΟΛΙΟ: 
Καλά που ασχολείται πού και πού κανένας δήμαρχος από το δίπλα χωριό με τα αυτοδιοικητικά θέματα του Χαλανδρίου γιατί στους δικούς μας δεν μένει χρόνος. Κάνουν .... δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου