Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ




Από το "PRESS-GR"
Από τον πρώην υπουργό Κώστα Λαλιώτη, λάβαμε πριν από λίγο το ακόλουθο e-mail με μια σκληρή απάντηση στα όσα είπε (διαβάστε αναλυτικά εδώ) σε βάρος του τις προηγούμενες ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης:
Προς Ιστοσελίδα Press-gr.com

1. Στις 13/6/2016 στην... ιστοσελίδα «Press-gr.com» αναρτήθηκε δημοσίευμα με ρεπορτάζ και περικοπές από την ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη σχετικά με το κόστος των Δημοσίων Έργων σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι.

Οι αναφορές του κ. Πολάκη στο πρόσωπό μου δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Είναι αναφορές και περιγραφές, που ισοδυναμούν με ασύστολα ψεύδη, με μισές αλήθειες που είναι χειρότερες από τα ψέματα, με αποκυήματα φαντασίας.

Η διαχρονική πολιτική και κοινωνική μου διαδρομή ήταν και είναι πάντα διαφανής. Υπηρέτησα δημόσια αξιώματα πάντα με πίστη στη Διαφάνεια, στη Νομιμότητα, στο Δημόσιο Συμφέρον, στον Θεσμικό Έλεγχο (Κοινοβουλευτικός Έλεγχος, Έλεγχος Δικαιοσύνης, (Συμβούλιο Επικρατείας, Ελεγκτικό Συνέδριο), στον Έλεγχο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον Κοινωνικό Έλεγχο (Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια, Κοινωνικοί Φορείς).

2. Είναι γνωστό ότι κατά τη θητεία μου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να προασπίσω και να κατοχυρώσω το τρίπτυχο Διαφάνεια, Νομιμότητα και Δημόσιο Συμφέρον, είχα ανοιχτό μέτωπο με αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις τόσο με Τεχνικές Εργοληπτικές Εταιρείες και τους εκπροσώπους τους, όσο και με συμφέροντα και με Πολιτικά Κόμματα και πρόσωπα.

Είναι γνωστό ότι με κατάθεση τεκμηριωμένων στοιχείων στη Βουλή, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στη Δικαιοσύνη στο όνομα της Διαφάνειας, της Νομιμότητας και του συμφέροντος του Ελληνικού Δημοσίου με αποφάσεις μου ακυρώθηκαν 10δες διαγωνισμοί και συμβάσεις, επαναδιαπραγματεύθηκαν 10δες συμβάσεις, και έστειλα στη Δικαιοσύνη τους φακέλους για 10δες Δημόσια Έργα.

3. Το κυνήγι μαγισσών του κ. Πολάκη με αφήνει αδιάφορο και σε κάθε περίπτωση δεν αφορά το πρόσωπό μου. Οι επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί του κ. Πολάκη είναι εμφανείς αλλά πέφτουν στο κενό, γι’ αυτό ας συνεχίσει το κυνήγι μαγισσών αλλού, σε άλλους και άλλες εποχές.

Με τιμή
Κώστας Λαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου