Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ από εσάς, με μηνύματα και τηλέφωνα μας δώσατε κουράγιο και μας ενθαρρύνατε να συνεχίσουμε μέχρι να υποχωρήσει η διοίκηση του δήμου ανοίγοντας την πρόσβαση στην πλατεία και μετακινώντας το παγοδρόμιο από το μνημείο. (Ως λύση προτείνουμε να πάει το παγοδρόμιο στο Πάρκο της Αττικής Οδού ώστε να βρεθεί συμβιβαστική αποδεκτή λύση).

2. Στην συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων - ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι το "ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ" και επιθυμούν να υπαναχωρήσει ο Δήμος.
Η κλίκα όμως, την οποία έχουμε κατονομάσει και θα απεικονίσουμε σε λίγο ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ και επιχειρηματολογεί με το γνωστό "Ο Νταβίας που είναι .... μπλα, μπλα, μπλα".

Βέβαια το θέμα ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ αυτή την φορά. Η ΚΑΡΑΤΖΑ το έβγαλε, εμείς απλώς το αναδείξαμε. Και τώρα έχουν και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και το ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Πανταζής) απέναντί τους, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους εμπνευστές του "ΑΝΤΙΝΤΑΒΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ".

3. Εκείνο το γνωστό μας μεγάλο λαλίστατο πουλί που μίλησα εχθές το βράδυ, μου είπε ότι ακόμα και ο Πατέρας Σπυρίδωνας, του Αγίου Νικολάου εξέφρασε - με τον γνωστό ήπιο και ευγενικό του τρόπο - την δυσφορία του για την προσβολή του μνημείου.

(Αλήθεια στο καμπαναριό του Αγίου Νικολάου γιατί δεν κάνετε έναν τοίχο αναρρίχησης;;; Θα πιάσει!)

4. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας εχθές μας προέτρεπαν να επιμείνουμε στο θέμα για να μετακινηθεί ο δήμαρχος. (ΟΚ φίλοι μου αλλά "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" έτσι;).

5. Μπροστά στην υπεράσπιση του ΑΙΣΧΟΥΣέχει βγει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μιλάει για οικονομική ζημιά 40000 ευρώ που θα πάθει ο Εμπορικός Σύλλογος αν υπαναχωρήσει ο Δήμος. Γιατί;;; Έχουν υπογράψει και συμβόλαιο με τον ιδιώτη;;; Μα την πλατεία και το ηρώο του παραχώρησαν, του έδωσαν και ρήτρες αποζημίωσης;;; Πώς θα πάθει ζημιά ο σύλλογος;;;;  ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

6. Πολλοί μας επισημάνατε την άθλια κατάσταση του φουσκωτού παιχνιδιού, το οποίο είναι απίστευτα βρώμικο - σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Εμείς ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, δεν μας άφησε ο Σεκιουριτάς γιατί είμαστε κακά παιδιά.
Θα πάμε σε λίγο όμως να βγάλουμε φωτό.

7. Κάθε σύγκριση με προηγούμενα Χριστούγεννα είναι ατυχής και γκαιμπελική και δεν θα ασχοληθούμε! ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ δεν νοικιάστηκε το Ηρώο, ποτέ στο παρελθόν δεν μπήκαν εισητήρια για να περπατήσεις στην πλατεία και να πας στα δημόσια WC,

8. Το απόγευμα έχει Λαϊκή Συνέλευση. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ στον κατειλημμένο χώρο, άλλωστε εκεί γίνεται συνήθως και να βγάλουμε όλοι μαζί τα καγκελάκια αν δεν τα έχουν βγάλει μέχρι τότε.

ΣΣ Η Λούλα Καρατζά εχθές μας έβαλε χέρι γιατί λέμε το Εμπορικό Σύλλογο "ΔΩΤΟ".
"Δεν είναι δωτοί, είναι εκλεγμένοι μας είπε"

ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

Αλλά είναι εκλεγμένοι από 100 κολλητούς τους και είναι ΟΛΟΙ - πλην ενός - ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ. Έχουν μηνμόνιο συνεργασίας με τον Δήμο, προβάλλονται ηλεκτρονικά από τον Δήμο, κάνουν μπίζνες για να μαζεύουν λεφτά για τον Δήμο αντί για τους συναδέλφους τους.

 ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟΣ - στην διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ - σύλλογος εμπόρων.

Δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - εκτός από τον τύπο του ΜΠΑΤΣΟΚ που ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - με τα στελέχη του συλλόγου.

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (κανονικοί και επιλαχόντες)  ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΚΛΗΡΑ. Είναι  ΖΗΤΗΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, δεν είναι προσωπικό.

Και όσο θα κάνουν τέτοια αίσχη, όπως αυτό που έγινε στην πλατεία της πόλης, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου