Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. Ν. ΓΚΟΓΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Ο κ. Νίκος Γκόγκος μας έστειλε την ακόλουθη απάντηση στην ανάρτησή μας
http://stinplatia.blogspot.com/2011/12/blog-post_742.html


κ. ΝΤΑΒΙΑ,

 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντησή και για τις ευχές. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά:

1/ Προσωπικά δεν κάνω υποδείξεις με πολιτική απόχρωση, αλλά μια παρατήρηση που προκύπτει απ' την απλή καθημερινή τριβή μου.

2/ Επειδή το blog σας έχει αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, και όχι μόνο, είναι σημαντικό να συμβάλλει όποιος μπορεί για την ακριβέστερη μετάδοση των ειδήσεων.

3/ Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να φουσκώνετε περισσότερο απ' ό,τι πρέπει μια καλοπροαίρετη παρατήρηση που σας έγινε (την οποία παρεπιπτόντως έχω καταθέσει και στον κ. Πανταζή).

Τα υπόλοιπα τώρα που αφορούν την ευρύτερη λειτουργία της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ στο ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και το ποιος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις θεσμικών προσώπων απ' το ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, και το αν το timing είναι κατάλληλο ή όχι, είναι καλό που θίχτηκαν αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέθηκαν προσωπικά με το mail μου, σαν να εκπροσωπώ κάποια θεσμική πολιτική δύναμη

Αν το ύφος του mail μου εκλήφθηκε ως τέτοιο, τότε παρανόηση.

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.

Με εκτίμηση

Νίκος Γώγος

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΑΤΕΙΑΣ:

Κε Γκόγκο δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση, πολύ δε περισσότερο καμία πρόθεση αντιπαράθεσης. Βρήκαμε απλά ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα. Πάντα ευπρόσδετες οι απόψεις σας.

Με Εκτίμηση
ΠΛΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου