Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ:

1. Τα ουρητήρια ΠΡΟΧΤΕΣ ήταν κλειστά και για να τα προσεγγίσεις έπρεπε να κάνεις βόλτα ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. Αφήστε τις παπαριές διότι όσο συνεχίζετε ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ! Το στυλάκι θα τον βγάλουμε τρελό ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Άλλωστε αυτά σας τα είπε και η Καρατζά, τα εχουν δει συνδημότες μας που μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι π.χ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ - για τα ουρητήρια - σας έλεγε παππούς με το εγγονάκι του ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΑ αν χρειαστεί.

2. Σήμερα το πρωί δεν υπήρχαν κάγκελα. Κάποια στιγμή υπάλληλος της ετιαρίας πήγε να τοποθετήσει τα κάγκελα στην πίσω μεριά.  Επιχείρησα να βγάλω φωτό και μου επιτέθηκαν υβριστικά - παρουσία τριών υπαλλήλων καθαριότητας του δήμου - με δικαιολογία ότι δεν έχω δικαίωμα να τραβάω φωτό τους εργαζόμενους. (ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ! ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΑΜΕ.)

3. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ: ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ - μόνο που εκεί δεν τα βάζουν πάνω στα μνημεία τους. Εκεί ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΜΕΣ, ανάβουν κάνα κερί κλπ.

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ! ΦΥΤΡΩΣΕ!

ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΕΙΔΑ! ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!
Αυτά πέρυσι τα πληρώσατε εσείς!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! ΜHN ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
 ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Η ΚΑTΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου