Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

Έχουμε πλέον στα χέρια μας το πολυσέλιδο - με αριθμό 99 του 2012 - απαλλακτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών για τον πρώην Δήμαρχο Γρ. Ζαφειρόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη του Δ.Σ. της Φλύα, για το θέμα της υπαίθριας διαφήμισης.

Δυστυχώς για εμάς το στεγαστικό και σητιστικό μας θέμα δεν θα λυθεί με την φυλάκιση που μας υπόσχονταν ο πρίγκηψ και η παρέα του και σας προέβλεπαν χρόνια τώρα τα παπαγαλάκια τους σε συλλόγους, γειτονιές, ρούγες και πλατείες.

Δεν περιμένω να έχει κανείς φλωρόπουστας (ναι το ξέρω ότι γίνομαι χυδαίος αλλά τους αξίζει) από όσους σας έλεγαν, όσα σας έλεγαν τόσα χρόνια, από όσους πολιτεύονταν με το "περίμενε και να δεις τι θα γίνει, που θα τους κλείσουν μέσα για την διαφήμιση", για όσους έβγαζαν πύρινους λόγους και έγραφαν πύρινα άρθρα, να παραιτηθεί από την δημόσια θέση που κατέχει στον δήμο, στην ένωση γονέων, σε συλλόγους. Δεν περιμένω καν να έχει κανένας από δαύτους το φιλότιμο να ζητήσει τουλάχιστον ένα ΣΥΓΝΩΜΗ. Αυτό θέλει ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που δεν έχουν.

Αλλά αλήθεια, ο σημερινός Δήμαρχος Χαλανδρίου, που απαλλάχτηκε και αυτός ως τότε πρόεδρος του Δ.Σ. και οι περισσότεροι - και σημερινοί του σύμβουλοι - θα συνεχίσει να βασίζεται και να συγκαλύπτει δίπλα του, αυτούς που δημιούργησαν όλο αυτό το θόρυβο;

Θα σκανάρουμε αύριο και θα αναρτήσουμε όλο το βούλευμα διότι είναι ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟ και ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ και επισημαίνει λάθη και παραλείψεις που μας κάνουν σοφότερους στην άσκηση των όποιων καθηκόντων μας αλλά καταρρίπτει κάθε υπόνοια σκανδάλου ή ποινικών ευθυνών τόσο για τα στελέχη του δήμου όσο και για τους εκπροσώπους των διαφημιστικών εταιριών.

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ.

Και κάτι για την παρέα: Η Blank πλέον δεν έχει καμία σκιά να την βαραίνει. Έχει μόνο να θυμάται ότι βίωσε τον ΦΑΣΙΣΜΟ μιας παρέας διορισμένων, νεοεξουσιαστών.
Και το άφησε ατιμώρητο διότι περίμενε αυτό ακριβώς το βούλευμα για να δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου