Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα είναι γιορτή...Οι Δήμοι αποφάσισαν (πάλι) να κλείσουν (???) για 2 ημέρες...


ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΕΥΡΩ ΙΔΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Μήνυμα προς τους δημάρχους ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν και χωρίς την κρατική χρηματοδότηση, στέλνει μία ημέρα πριν το διήμερο κλείσιμο των δήμων, μέσω της συνέντευξής του στην aftodioikisi.gr ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Αν και ο κ. Στυλιανίδης αναγνωρίζει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει δεχθεί περικοπές που αγγίζουν το 61%, προσθέτει με έμφαση: «Εξαντλήθηκε πλέον ο παραδοσιακός ρόλος του Κράτους ως κεντρικού χρηματοδότη. Ο ρόλος του πρέπει να είναι συμπληρωματικός: να δίνει την πρώτη ώθηση, να διαμορφώνει το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο και να υποστηρίζει τεχνοκρατικά τις προσπάθειες που γίνονται».
Μάλιστα, δεν διστάζει να μιλήσει για εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες χωρίς όμως, όπως επαναλαμβάνει, να κινδυνεύουν θέσεις εργασίας των ήδη απασχολούμενων στους ΟΤΑ, μακροχρόνια παραχώρηση - ενοικίαση ακίνητης περιουσίας αλλά και μόχλευση ιδιωτικών κεφαλαίων.

Το υπόλοιπο άρθρο του "aftodioikisi.gr", μπορείτε να το διαβάσετε Ε Δ Ω

"Τι δεν καταλλλαβαίνεις;;!!!", όπως λέει και η πολύ πετυχημένη διαφήμιση!!
Υπάρχει κάτι σε αυτά που...ελάλησε ο υπουργός (ο οποίος, θα...οργανώσει την Τ.Α.....) για το οποίο έχει κάποιος αμφιβολία?? Κάτι??? Έστω...μικρό??
ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ : ΕΥΡΩ ΙΔΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΩΝ...ΕΥΡΩ ΙΔΙΩΤΩΝ...

Και για όποιους (ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ) δεν καταλαβαίνουν, να και η μετάφραση στη γλώσσα της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ : ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΟΣΟ-ΟΣΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ.

Κατά τα άλλα, ΚΑΙ σήμερα (και αύριο...), όπως και πριν από καιρό, οι Δήμοι, ΛΕΕΙ, κλείνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια της ΜΕΓΑΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
Άντε λοιπόν πάλι από την αρχή και ας γίνω κουραστικός...ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ;;; Και...ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΚΛΕΙΝΟΥΝ" για ένα διήμερο??? Με ανοιχτές ή κλειστές πόΤΡες (ΝΑΙ, "πόΤΡες, ΟΧΙ "πόρτες", υπάρχει λόγος!) μπαμπάκο???

Good Morning and have a nice (CLOSED?? MUNICIPALITIES) day!

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου