Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Ο.Τ.Α. ....ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΪΚΑ!


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,


Η κατάσταση στους Δήμους βρίσκεται από κάθε άποψη σε οριακό σημείο. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται και νέα περικοπή της τάξης του 30% περίπου, φτάνοντας τη στέρηση εσόδων στους Δήμους τα τελευταία χρόνια στο 60%, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο ούτε για της βασικές μας λειτουργίες.

Οι δήμαρχοι αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε σε αυτήν την εξέλιξη. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε στο Χαλάνδρι να κλείσουμε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες μας για 48 ώρες την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012.

Λόγω της έναρξης λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, οι υπηρεσίες που αφορούν στη λειτουργία του συστήματος θα λειτουργούν κανονικά (Γραφείο Ελεγχόμενης Στάθμευσης, Ταμείο. Πρωτόκολλο, Δημοτική Αστυνομία)

Θέλουμε την κατανόησή σας αυτό το διήμερο γιατί προσπαθούμε να προλάβουμε τα χειρότερα. Μια περαιτέρω μείωση, όπως αυτή που επεξεργάζονται, θα έχει ως αποτέλεσμα να στερηθείτε, όχι μόνο για δυο ημέρες, αλλά για μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες που προσφέρονται σήμερα.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Η ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE TOY DHMOYQ http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=3323&cnode=191


Τι να σχολιάσουμε;;;


Η αντίληψη Κουράση - περί κινητοποίησης, περί διεκδίκησης και περί προτεραιότητας στο χαράτσι των πολιτών - σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου