Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΑΒΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ




ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

Το θέμα της Ο.Ε. ήταν αυτό:




Πριν την οικονομική επιτροπή - όπως έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για την άσκηση των καθηκόντων μου - πήγα στο αρμόδιο τμήμα της δημοτικής υπηρεσίας για να δω τα δικαιολογητικά του θέματος.

Ενός θέματος που δεν είναι καθόλου απλό, δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στον δήμο και εύκολα μπορεί να κρύβει ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.

Επίσης εύκολα μπορεί κανείς να πει ότι ο δήμος μειώνει το ΤΑΠ στις μεγάλες επιχειρήσεις της Αναπαύσεως (π.χ.) ρουσφετολογικά.

Την ίδια ώρα βέβαια η εισήγηση περιέχει ελάφρυνση μικροϊδιοκτητών σε εκτός σχεδίου περιοχή.

Ήταν λοιπόν σημαντικό για μένα - για να ψηφίσω - να δω αν υπάρχει σοβαρή τεκμηρίωση στο θέμα.

Ζήτησα τα αναφερόμενα στην εισήγηση στοιχεία.

Η απάντηση που έλαβα από την οικονομική υπηρεσία είναι ότι μάλλον τα έχει η τεχνική υπηρεσία, που καθόρισε τις τιμές και οι οποίες ήρθαν με ένα email στην οικονομική υπηρεσία για να κάνει την εισήγηση προς την οικονομική επιτροπή.

Επισήμανα στην υπηρεσία ότι αυτό θα έπρεπε να επισυνάπτεται, όπως και η υπογραφή του μηχανικού που έχει κάνει την έρευνα και έχει καθορίσει τον διαχωρισμό των ζωνών και τις προτεινόμενες τιμές.

Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα.

Ανέβηκα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Άκουσα έκπληκτος την αντιδήμαρχο που συνυπογράφει την εισήγηση να μιλάει για τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα που έγινε.

Τόλμησα να επισημάνω ότι η υπηρεσία δεν τα έχει και να ενημερώσω για την ενημέρωση που έλαβα από την υπηρεσία - δημόσια και στον χώρο της.

"Η έρευνα που έγινε είναι προφορική και τηλεφωνική" απάντησε η αντιδήμαρχος επικαλούμενη αντίστοιχη απόφαση του δήμου Σπάτων.

Επέμεινα ότι πρέπει να υπάρχει στην εισήγηση υπογραφή μηχανικού - όχι μόνο οικονομολόγου - αφού μιλάμε για καθορισμό ζωνών και διαχωρισμό με βάση ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ.
'Αλλωστε ΕΠΙΣΗΜΑ ενημερώθηκα ότι αυτό το έχει κάνει η τεχνική υπηρεσία.

Έλαβα μια απάντηση "αυτά τα περί υπογραφών που λέει ο Άγγελος δεν τα καταλαβαίνω" είπε η κα Χριστούλη ειρωνευόμενη (δεν είναι η πρώτη φορά).

Εκνευρίστηκα και της απάντησα ότι "αν δεν τα καταλαβαίνεις να κοιτάξεις το IQ σου".

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

Και είπε ότι θα αποσύρει το θέμα και για να μάθω θα καλέσει την αρμόδια υπάλληλο σε απολογία αφού την κατήγγειλα (κατά εκείνον) ότι δεν έχει κάνει σωστή εισήγηση στην οικονομική επιτροπή.

ΕΥΘΥΣ - ΑΠΡΟΚΛΗΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και χρέωση της ευθύνης στην πιο χαμηλόβαθμη υπηρεσιακή υπογραφή.

Παρουσία Καλομοίρη - μέλους του Δ.Σ. της ΑΔΕΔΥ!!!!!

ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ!

ΘΑ ΕΚΤΕΛΩ ΤΑ ΚΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ και δεν απολογούμαι στην Χριστούλη, ούτε στον Δήμαρχο αλλά σε αυτούς που με εξέλεξαν.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου