Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ - ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ - ΜΕΤΑΞΑ

 

Συνεδρίασε η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης τελικά την Πέμπτη το βράδυ χωρίς βέβαια απαρτία.

Παρόντες - όλοι και όλοι 20 νοματαίοι.

Ο δήμαρχος με την διοίκηση του δήμου (πρόεδρο ΔΣ, αντιδημάρχους κλπ) και δύο συμβούλους της πλειοψηφίας ήταν οι μισοί.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και ο Αλέκος Βαρβέρης - ηγετικά στελέχη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και οι δύο - εκπροσώπησαν τους εργαζόμενους του δήμου.

Πέντε στελέχη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωποι τριών μόνο φορέων - του Συλλόγου της Ρεματιάς (Κέλλυ Δάνου), του ΣΟΧ (Γ. Γεωργιάδης)  και των λογιστών αλληλεγγύης  (Β. Δάνος) παραβρέθηκαν στην διαδικασία και μάλιστα άσκησαν σε υψηλούς τόνους κριτική στην διοίκηση του δήμου.

Χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των λογιστών αλληλεγγύης Βαγγέλης Δάνος (γνωστός συμπολίτης μας με ιστορία στην αριστερά και μέλος της ΚΟΕ)  μίλησε για "εισπρακτική λογική στην διοίκηση του δήμου και αναφέρθηκε στην απαξίωση της εργασίας στην πόλη μας με την υπερπροβολή της έννοιας του εθελοντισμού.

Η τοπική κοινωνία, οι φορείς της πόλης κατανοούν ότι ο διάλογος με την διοίκησης της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ είναι προσχηματικός και ανούσιος.

Και γύρισαν την πλάτη.
Πού εκείνα τα φοβερά προεκλογικά για "συμμετοχική αμεσοδημοκρατική κατάρτηση του προϋπολογισμού".


ΥΓ: Από την πλευρά της μικρότερης παράταξης του Δ.Σ. "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" στην συνεδρίαση παρευρέθηκε ο επιλαχών δημοτικός της σύμβουλος Δ. Λέρτας αφού ο "επίσημος" εκπρόσωπός της στην ΔΕΔ Σταμάτης Εγγλέζος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πλάι του πατέρα του, στις τελευταίες του στιγμές. Τα συλλυπητήριά μας και από δω  Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου