Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - DRIZONCO HOLDINGS CO LIMITED και τα μυαλά στα κάγκελα!



Ποια είναι ρε σεις αυτή η (κατά πάσα πιθανότητα) offshore  κυπριακή εταιρία που ζήτησε με ένστασή της  και πέτυχε να πάρει ο δήμος την απόφαση κατάργησης της Ελευθέρας Πεντέλης;

Τι συμφέροντα έχει στην περιοχή; 
Ποιοι είναι πίσω της;

Την Τετάρτη η διοίκηση της "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ" φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο άρον - άρον  την τρίτη  (μαϊμού)  ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης του Πεύκο Πολίτη.

Και το μαϊμού έχει να κάνει με το ότι δεν είναι τρίτη ανάρτηση της προηγούμενης μελέτης.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ της πολεοδομικής μελέτης χωρίς την Ελ. Πεντέλης και με πολλές αλλαγές στο οδικό δύκτιο της περιοχής που επιχειρούν να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς βέβαια να έχουν προχωρήσει σε διαδικασία προκήρυξης της νέας πολεοδομικής μελέτης.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ και 4 ΜΟΛΙΣ 24ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ παραβιάζοντας την δική του δέσμευση στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα προηγηθεί ενημέρωση των παρατάξεων και των φορέων από τον μελετητή.

(Βέβαια ότι ο Ρούσσος δεν τήρησε τον λόγο του δεν είναι πλέον είδηση).

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται η προσφυγή κατά της απόφασης έγκρισης αυτής της πολεοδομικής μελέτης από τον Νταβία - αν τελικά οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και την υπερψηφίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου