Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Tablet στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μοιράζει η Ρένα Δούρου



Ψηφιακές ταμπλέτες διανεμήθηκαν στο σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου πριν από την έναρξη της 35ης Συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ. Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την εισαγωγή ηλεκτρονικών διαδικασιών στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, με την έναρξη της νέας χρονιάς πρόκειται να λειτουργήσει πιλοτικά η σχετική εφαρμογή, η οποία, να σημειωθεί ότι αναπτύχθηκε από το προσωπικό της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Αττικής, με παρότρυνση της νέας Διοίκησης για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής αυτής, διαδικασίες που αφορούν στην πρόσβαση στην ημερήσια διάταξη και τις αποφάσεις του ΠΕ.ΣΥ, τη δήλωση στον κατάλογο των ομιλητών καθώς και την ψηφοφορία, θα διενεργούνται με ηλεκτρονικό τρόπο. Η ίδια εφαρμογή και διαδικασία θα αξιοποιηθούν και στη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής

 http://www.airetos.gr


ΣΧΟΛΙΟ: ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΥΠΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΠΩΣΕΙ - λέει - ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε. 

 (Ξέρετε ο δήμος δεν έχει λεφτά, μόνο 15 εκατομμύρια στην τράπεζα).

Επίσης εδώ και ενάμιση χρόνο ζητάμε να υπάρχει ρεύμα και wifi internet στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να χρησιμοποιούμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ laptops ή tablets αλλά η πρόεδρος κα Γαλάνη δεν μας κάνει την μεγάλη χάρη γιατί η αναβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου με τεκμηρίωση ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου