Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ "ΡΙΖΕΣ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ





Προς όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας.

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ πως ιδρύεται κόμμα με το όνομα «Ρίζες», από τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκο!

Ομολογουμένως μας εξέπληξε αυτή η πληροφορία, καθότι το όνομα αυτό έχει κατοχυρωθεί από το Πρωτοδικείο στο Σύλλογο που ιδρύσαμε στο Χαλάνδρι το 2007 και που αυτονόητα αυτός ασχολείται αποκλειστικά με τον Πολιτισμό και όχι με την πολιτική.

Ο Σύνδεσμό μας στους καταστατικούς του σκοπούς έχει ένα και μοναδικό όραμα, που δεν είναι άλλο από τη διατήρηση της Μνήμης για τις Αλησμόνητες Πατρίδες μας και τη μεταλαμπάδευση της Ιστορικής και Πολιτισμικής μας κληρονομιάς στη Νέα Γενιά.

Επειδή αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιείται το ίδιο όνομά και από άλλους ενδεχομένους φορείς, με εξαίρεση βεβαίως τα ομοειδή σωματεία και συλλόγους, νοιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε υπεύθυνα τα εξής:

1. Ουδεμία σχέση έχουμε με το υπό ίδρυση κόμμα, όπως και με κανένα άλλο εντός και εκτός του κοινοβουλίου.

2. Στοχεύουμε αποκλειστικά στην ανάδειξη της ιστορικής Αλήθειας που σχετίζεται με τη Μικρασιατική Καταστροφή και στη διατήρηση της Μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Και

3. Αγωνιζόμαστε να συναντηθούμε όλοι οι Έλληνες σε όσα μας ενώνουν και αυτά είναι η Ιστορία, ο Πολιτισμός και η Παράδοση.

Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας και με αυτές θα πορευόμαστε!

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου