Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Με μήνυση απαντά η ΠΟΕ – ΟΤΑ στις ύβρεις του Πάγκαλου για τους δημοσίους υπαλλήλουςΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταθέτει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί (κτίριο 16-Δικαστήρια πρώην Σχολής Ευελπίδων) ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου για την συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ “Ο κ. Πάγκαλος σε εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Βήμα F.M.», στις 11 Νοεμβρίου 2014, αναφέρθηκε με τρόπο ιδιαιτέρως απαξιωτικό και προσβλητικό προς τους Δημοσίους Υπαλλήλους, εξαπολύοντας εξαιρετικά μειωτικούς και δυσμενείς χαρακτηρισμούς, προφανώς σε μια προσπάθεια να παρουσιαστούν άρδην οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ως άτομα αήθη και ανεύθυνα, που ζουν χωρίς να εργάζονται.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ερωτηθείς σχετικά με τους Δημοσίους Υπαλλήλους τους αποκάλεσε κατ’ επανάληψη κοπρίτες και κοπανατζήδες. «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. 

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκπροσωπώντας του χιλιάδες εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε να αντιδράσει στην αήθη αυτή επίθεση κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων με ψευδείς, συκοφαντικές και αβάσιμες αναφορές που πλήττουν την προσωπικότητα και την τιμή τους, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Δεν πρόκειται να ανεχθούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαξιωτικές και προκλητικές συμπεριφορές από πολιτικούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και αναζητούν άλλοθι σε βαρύγδουπες εκφράσεις του στιλ «μαζί τα φάγαμε». Ούτε μαζί τα φάγαμε κ. Πάγκαλε και κυρίως μόνο εμείς πληρώνουμε, η Ελληνική κοινωνία τις εγκληματικές πολιτικές άλλων… “

http://www.aftodioikisi.gr/, 2/12/2014


ΣΧΟΛΙΟ: Να είσαι καλά ρε Δημήτρη. Μας θύμησες ότι υπάρχει ακόμα ο Πάγκαλος. Τι κάνει ρε παιδί μου αυτή η ψυχή;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *