Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ


Όταν προεκλογικά είπαμε ότι ΜΟΝΟ 10 παρεμβάσεις χρειάζονται για να ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ο δήμος και είπαμε ότι με βάση αυτά τα 10 σημεία εμείς συζητάμε και συνεργαζόμαστε με όποιον είναι κοντά σε αυτά και θέλει να υλοποιήσει, κανένας από τους συστημικούς παίκτες δεν κατάλαβε ή για την ακρίβεια ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

Το πρώτο θέμα που θέσαμε ήταν η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟΤ 50, το ακίνητο στην πλατεία που έχει απαλλοτριωθεί από το 1998 για το δημαρχείο της πόλης μας.

Ακούσαμε από τις δύο παρατάξεις - τους μετέπειτα φρουρούς τους στέμματος από τηλεοράσεως ότι η ανέγερση του δημαρχείου δεν είναι προτεραιότητα για τον δήμο, αφού μια χαρά είναι να πληρώνει ο δημότης έναν σκασμό τον μήνα με δημόσιο χρήμα στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που νοικιάζει ο δήμος, ειδικά αν αυτοί είναι ισχυροί κομματικοί παίκτες και μοιράζουν χρίσματα με το αζημίωτο.

Η όμορη πολιτικά σε εμάς δημοτική παράταξη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (πριν γίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ) αρνήθηκε καν να συζητήσουμε όπως θα ήταν λογικό μεταξύ - τότε - ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ, ΛΟΓΩ  - λέγανε -της ΦΛΥΑ ΑΕ που υπερασπιζόμαστε εμείς που είχαμε φιλελεύθερες παρεκκλίσεις στα προτάγματά μας και είχαμε αποδεχτεί τις ΣΔΙΤ μέσω της ΦΛΥΑ, ενώ εκείνοι ως ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ θα την καταργούσαν και δεν θα άφηναν κανέναν ιδιώτη να αγγίξει δημοτική περιουσία.

Θα την καταργούσαν την ΦΛΥΑ μαζί με τις "αμαρτωλές της συμβάσεις "ιδιωτικοποίησης της δημοτικής περιουσίας" έλεγε η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ (όπως έρχεσαι).

"Ιδιωτικοποιήσατε την δημοτική περιουσία" μας λέγανε "δεν έχετε θέση στην αριστερά" μας έλεγαν
 ''Θα την μολύνετε",  φώναζαν, την ώρα που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ζήταγε την συνδρομή μας σε θέματα που δεν είναι δημοισοποιήσιμα.

Και φέρνανε μεταξύ των παραδειγμάτων "αμαρτωλής διαχείορισης της δημόσιας περιουσίας" στα οποία εμπλεκόμαστε και το δημοτικό οικόπεδο στο ΟΤ 50 που είναι το γκαράζ της πλατείας που το είχαμε ..... ιδιωτικοποιήσει (έλεγαν).

Όταν στηρίξαμε τον Συμεών να αγοράσει το μουσείο Νόμπελ ο αδίστακτος αυτός ΨΕΥΤΗΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, διαβεβαίωσε τον Νταβία στο δημοτικό συμβούλιο - δημόσια - ότι θα προχωρήσει τις διαδικασίες ανέγερσης του δημαρχείου και η αγορά του ΝΟΜΠΕΛ είναι άσχετη με την υπόθεση του δημαρχείου για να υφαρπάξει την συνέναισή του, αφού ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής τότε.

Τα θυμίζουμε όλα αυτά σήμερα που στο site του δήμου δημοσιεύτηκε η προκήρυξη της ΦΛΥΑ ΑΕ για νέα μίσθωση του ακινήτου της πλατείας για γκαράζ για 3 + 2 = 5 χρόνια.

Δηλαδή για πέντε χρόνια ακόμα ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ το ακίνητο σε σύμβαση με ιδιώτη ΑΡΑ για άλλα πέντε χρόνια  ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.

ΘΛΙΒΕΡΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ (Αλέκο) ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ DEALS.

ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ προθύμων.

ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ στους λίγους που έχουν την δύναμη να δουν την αλήθεια ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ για τον δήμο (Αλέκο) και αυτός ο λόγος είναι ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Το συμφέρον των παιδιών της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ δεν το  υπηρετεί γιατί προτάσσει το συμφέρον των ισχυρών με τους οποίους νταραβερίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου