Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε μόλις τώρα από τον Γιώργο Θωμά, τον οποίο ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Συμεών (....), εχθές στην συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής έγινε δεκτό το ομόφωνο αίτημα του δημοτικού συμβουλίου του Χαλανδρίου και Η ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!!

Πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση για την πόλη και τους κατοίκους της που αποδεικνύει το αυτονόητο:

Ότι με την ενότητα των δυνάμεων της πόλης και την κοινή τους διεκδίκηση οι πιο δύσκολοι στόχοι δεν πρέπει να θεωρούνται εκ προοιμίου ανέφικτοι και καμία κυβέρνηση δε μπορεί να αγνοήσει μια ενωμένη πόλη που διεκδικεί για τους δημότες της.
Πόσο μάλλον αυτή η κυβέρνηση που έχει παραχωρήσει στην αυτοδιοίκηση δωρεάν χιλιάδες στρέμματα δημόσιας γης.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και όλους τους Χαλανδραίους.

Αναπάντητο βέβαια θα μείνει το ερώτημα του τι θα είχε γίνει αν ΤΟ ΙΔΙΟ είχε κάνει το δημοτικό συμβούλιο - όπως κατ΄επανάληψη ζητήσαμε και αρνήθηκε η πλειοψηφία - και για τους δύο ΧΕΥ από πέρυσι κιόλας.

Μήπως θα πανηγυρίζαμε σήμερα τριπλά;

Δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Αλλά δεν θα γίνουμε σήμερα μεμψίμοιροι και θα χαρούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ για αυτή την μεγάλη για την πόλη μας κατάκτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *