Εμφανιζόμενη ανάρτηση

bg

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Το πολιτικό συμβούλιο παρέπεμψε το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών για το νέο αρχηγό στο εθνικό συμβούλιο, το οποίο, ύστερα από διήμερη συνεδρίαση και ανταλλαγή απόψεων το ξαναπαρέπεμψε στο πολιτικό συμβούλιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το πολιτικό συμβούλιο θα εξουσιοδοτήσει στην επόμενη συνεδρίασή του, τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, οι οποίοι διαβουλεύονται (Δασκαλόπουλος, Παναγόπουλος και όλα τα εις ... όπουλος) να συμφωνήσουν για την κατάλληλη ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών με την αίρεση της αποδοχής της ημερομηνίας από τον Χορστ Ράιχενμπαχ και του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβερνήσεως Εθνικής Σωτηρίας.

Αν εξασφαλιστεί η συναίνεση των εγχωρίων σωτήρων της πατρίδος, το θέμα θα απασχολήσει την Bundestag και το Δ.Σ. του ΔΝΤ και σε περίπτωση που εξασφαλιστεί την αναγκαία συναίνεση θα παραπεμφθεί ξανά στο εθνικό συμβούλιο για την οριστικοποίηση της τελικής ημερομηνίας για την εκλογή του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ....

Εν τω μεταξύ ο έρμος ο Στέφανος Τζουμάκας θα φωνάζει ότι "το ΠΑΣΟΚ είμαι ιγώ" (ΟΧΙ Ε! Ι .... ΓΩ) και θα προσπαθεί να μας πείσει ότι καμία σχέση δεν έχει το ελληνικό σοσιαλιστικό κόμμα με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια τις οποίες δεν επέλεξε το ΠΑΣΟΚ αλλά επέβαλαν στο κόμμα μας διάφορα παρασκηνιακά κέντρα όπως το συμβούλιο των Νεφελίμ της Μαχ Τανέ στην Τάκλα Μακάν (βλ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Λ), η ηγεσία του Δρακονιανού Αστροστόλου που πλησιάζει ταχύτατα την γη (http://www.youtube.com/watch?v=n-UEd---GAg) για να προσγειωθεί  στην κορυφή  του Ολύμπου εντός του σωτηρίου έτους 2012 ίνα επιβεβαιωθεί η παλαιά ρήσις  "ΧΕΣΕ ΑΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ (και πέτα βοτσαλάκια)"!

ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ... ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *