Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Δήμος Βριλησσίων - 7η Διάσχιση Ρεματιάς: Από τη Σπηλιά Νταβέλη στα Βριλήσσια την Κυριακή 19 Μαΐου


Η φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός και ο Δήμος Βριλησσίων σας προσκαλούν να περπατήσετε και να ανακαλύψετε μια μοναδική διαδρομή «στις ομορφιές της γειτονιάς μας».

Την  διαδρομή που στα χρόνια της πανδημίας έγινε προορισμός για όλους του φυσιολάτρες του λεκανοπεδίου διάνοιξαν και εδώ και 12 χρόνια συντηρούν και σηματοδοτούν οι εθελοντές του Βριλησσού.

Ο αρχαίος δρόμος του μαρμάρου για την Ακρόπολη ξαναζωντανεύει με την παρουσία μας χάρη στις αναλυτικές ενημερώσεις από τους ειδικούς ξεναγούς μας.

Το γυμνό άσπρο, μαρμάρινο τοπίο που μας περιβάλλει αρχικά δίνει τη θέση του σταδιακά σε έντονη βλάστηση και τρεχούμενα νερά που σε συνδυασμό με την εποχή κάνουν τη διαδρομή μια απόλαυση για τις αισθήσεις. Καταλήγουμε στο πάρκο της Ρεματιάς για να κλείσουμε την μέρα με μουσική!

Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει στις 9:30 π.μ. από τη σπηλιά του Νταβέλη (720 μ. υψόμετρο) και αναμένεται να διαρκέσει περί τις 3,5 ώρες, για τη διάνυση των 8,5 χλμ. μοναδικής φυσικής ομορφιάς, μέχρι τον τερματισμό της στο πάρκο Ρεματιάς της παραρεματίου περιοχής των Βριλησσίων (250 μ. υψόμετρο).

Για να φτάσουμε στην εκκίνηση της διαδρομής στην σπηλιά Νταβέλη, αρχικά θα επιβιβαστούμε σε λεωφορεία, ύστερα θα χρειαστεί να πεζοπορήσουμε 20 λεπτά από το σημείο που θα μας αφήσει το λεωφορείο.

Δωρεάν μεταφορά στη Σπηλιά Νταβέλη

Η μεταφορά είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και θα γίνει με λεωφορεία που έχει  ναυλώσει ο Δήμος και θα ξεκινήσουν από 2 διαφορετικά σημεία:

1.    Με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν  στις 8 το πρωί μπροστά από το 1ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων  (Μακεδονίας και Θεσσαλίας –Βριλήσσια)

2.    Με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί στον σταθμό μετρό Δουκίσης Πλακεντίας https://g.page/moovencafe?share-

3.    Με λεωφορεία των συλλόγων–ομάδων που συμμετέχουν

  Για την επιβίβαση στο λεωφορείο είναι απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής.

Προσοχή: Τα λεωφορεία θα μας μεταφέρουν από τα Βριλήσσια  μέχρι την σπηλιά Νταβέλη. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μετά την λήξη της πεζοπορίας που είναι η παραρεμάτιος Βριλησσίων (Διομήδους 11) να αποχωρήσουν με ίδια μέσα.

 Δηλώσεις συμμετοχής

 • Στο τηλέφωνο του Βριλησσού2108105665 από Δευτέρα 13/5 έως και Παρασκευή 17/5 από τις 10 το πρωί έως τις 13.00
 • Στο τηλέφωνο του Βριλησσού2108105665   βραδινές ώρες μόνο την Τετάρτη 15/5 και την Παρασκευή 17/5 από τις 19.30 έως τις 21.00
 • Μόνο αν υπάρχουν θέσεις ο σύλλογος θα ανοίξει για συμμετοχές και το Σάββατο 18/5 από τις 11.00 εως τις 13.00

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ονομαστικές για κάθε άτομο που θα συμμετέχει – δηλαδή αν κάποιος δηλώσει περισσότερα από 1 άτομα θα πρέπει δώσει τα ονόματα τους.

Στο ξεκίνημα της διαδρομής θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τη σπηλιά Νταβέλη, το Πεντελικό όρος και την Οδό Λιθαγωγίας από τον ειδικό επιστήμονα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης (ΚΠΕΑ), Θεμιστοκλή Σμπαρούνη, βιολόγο-Msc Οικολογίας.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα στάσεις ενημερώσεων στο γεφυράκι της οδού Ασκληπιού (φυτώριο) και στην πεντάτοξη μαρμάρινη γέφυρα της Δούκισσας της Πλακεντίας (στα όρια Μελισσίων – Βριλησσίων).

Από τον «Δρόμο Λιθαγωγίας» (σημείο εκκίνησης) θα χρειαστούμε μία περίπου ώρα για να φτάσουμε  στη Νέα Πεντέλη (πλησίον γέφυρας Παναγούλη), όπου ο Βριλησσός θα προσφέρει νερό, χυμούς και το καθιερωμένο πλέον λουκουμάκι.

Μετά από σύντομη στάση θα μπούμε στην ρεματιά και το μονοπάτι θα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος του σκιερό με τρεχούμενα νερά. Θα κινηθούμε για λίγο στην παραρεμάτιο Μελισσίων και στη συνέχεια για 400 μέτρα σε δρόμο μέχρι το γεφυράκι της Δουκίσσης Πλακεντίας, οπότε θα μπούμε και πάλι στη Ρεματιά μέχρι τα Βριλήσσια.

Όλη η διαδρομή από την σπηλιά Νταβέλη και μέχρι τα Βριλήσσια θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες μαζί με τις ενημερώσεις στις 3 προγραμματισμένες στάσεις. Υπολογίζουμε να είμαστε στα Βριλήσσια στις 13.00.

Θα ξεκινήσουμε από υψόμετρο 720 μέτρα και θα κατέβουμε στα Βριλήσσια στα 250μέτρα. Το μήκος της διαδρομής μας είναι περίπου 8,5 χλμ.

Όσοι επιθυμούν συντομότερη περιπατητική διαδρομή (περίπου δύο ωρών), μπορούν να παρακάμψουν το πρώτο τμήμα από τη σπηλιά Νταβέλη μέχρι τη Νέα Πεντέλη και να βρίσκονται μέχρι τις 10:30 π.μ. στο γεφυράκι της οδού Παναγούλη της Νέας Πεντέλης για να συναντήσουν τους υπόλοιπους πεζοπόρους και να ακολουθήσουν την εξέλιξη της δράσης μέχρι την ολοκλήρωση της στα Βριλήσσια.

Στην Νέα Πεντέλη μπορείτε να φτάσετε είτε με δικά σας μέσα, είτε  με την λεωφορειακή γραμμή 451 που ξεκινά κάθε 30 λεπτά από τον σταθμό μετρό Χαλανδρίου και περνά από Δουκίσσης Πλακεντίας – Ηρακλείτου – Αναπαύσεως – Λεωφόρο Πεντέλης.

Όσοι επιλέξουν τη μικρότερη πεζοπορική διαδρομή που ξεκινά από την Νέα Πεντέλη δεν χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή γιατί δεν θα επιβιβαστούν στα λεωφορεία της διοργάνωσης.

Κατά τον τερματισμό της πεζοπορίας περίπου στις 13.30 στο Πάρκο Ρεματιάς Βριλησσίων (τέρμα οδού Διομήδους πάνω από τη Σισμανογλείου) ο Δήμος Βριλησσίων θα υποδεχτεί τους περιπατητές με φρέσκα φρούτα, χυμούς και νερό, καθώς και live μουσική απο πιάνο που θα ολοκληρώσουν την καθιερωμένη περιβαλλοντική γιορτή.

 Απαιτούμενος εξοπλισμός

Απαιτείται βασικός πεζοπορικός εξοπλισμός (πεζοπορικά μποτάκια, καπέλο, σακίδιο, παγούρι με νερό, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, σνακ).

Η διαδρομή δεν έχει τεχνικές δυσκολίες, απαραίτητο είναι όμως οι συμμετέχοντες να έχουν υγεία και την στοιχειώδη φυσική κατάσταση.

Μεταξύ των πεζοπόρων θα κινείται 15μελής ομάδα αρχηγών αναβάσεων του Βριλησσού με ασύρματη επικοινωνία, θα υπάρχουν φορητά φαρμακεία, ενώ όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων θα βρίσκεται σε επιφυλακή σε συγκεκριμένα σημεία για την περίπτωση που θα χρειαστεί βοήθεια κάποιος από τους συμμετέχοντες. Θα πεζοπορήσουν μαζί μας δύο ιατροί και μία νοσηλεύτρια μέλη του Βριλησσού.

Όλη η πεζοπορική διαδρομή από την Σπηλιά Νταβέλη μέχρι τα Βριλήσσια είναι σηματοδοτημένη από τον Βριλησσό με πράσινη πατουσίτσα σε πορτοκαλί φόντο.

Την 6η Πεζοπορική Διάσχιση στηρίζει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης.

Οι δραστηριότητες στη φύση ενέχουν τον κίνδυνο του ατυχήματος. Οι συμμετέχοντες σε κάθε εξόρμηση του Βριλησσού δηλώνουν ότι γνωρίζουν τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα, καθώς ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρία, εξοπλισμό και ικανότητες που απαιτούνται για την δραστηριότητα που επιλέγουν να συμμετάσχουν. 

Επίσης έχουν ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής στις εξορμήσεις του συλλόγου όπως είναι αναρτημένοι στην σελίδα του συλλόγου 

Συμμετέχουν οι σύλλογοι:

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου

Πεζοπόροι Χαλανδρίου

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση πρέπει να είναι υγιείς και να έχουν την στοιχειώδη φυσική κατάσταση.

 

Δήμος Νέας Ιωνίας: Μήνυμα Δημάρχου για την Γιορτή της Μητέρας

 Η γιορτή της μητέρας είναι γιορτή για όλους μας.
Είναι ακόμα μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη, τον θαυμασμό και την εκτίμηση σε όλες τις μητέρες που αποτελούν την αρχή των πάντων, την αρχή της ιστορίας του καθενός μας.
Χρόνια πολλά στην μάνα, στην εργαζόμενη, στη σύζυγο, στη κόρη, στη νοικοκυρά, στη γιαγιά.

Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού : Πεζοπορία στον Παρνασσό – Κυριακή 26 Μαϊου

 Πεζοπορία στον Παρνασσό διοργανώνει στις 26 Μαΐου, το Τμήμα Αθλητικών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και Εκδηλώσεων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. 

Το μυθικό βουνό της αρχαιότητας προσφέρει μοναδικές πεζοπορικές εμπειρίες μέσα στον Εθνικό Δρυμό,  συνολικής έκτασης 36.000 στρεμμάτων. Μαζί με αυτόν του Ολύμπου, αποτελούν τους πιο παλιούς Εθνικούς Δρυμούς της χώρας. 

Η περιοχή παρουσιάζει εντυπωσιακά τοπία με ελατοδάση, καταβόθρες, σπήλαια, βραχώδεις κορυφές καθώς και μεγάλη βιοποικιλότητα. Οι έμπειροι τοπικοί συνοδοί, θα συνοδεύσουν την ομάδα με ασφάλεια, μεταδίδοντας τις γνώσεις του για την τοπική χλωρίδα και πανίδα, τοπικούς μύθους και παραδόσεις.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:

 • Ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια
 • Μπατόν (προαιρετικά)
 • Νερό 1L
 • Σνακ ενέργειας
 • Σακίδιο για τα προσωπικά σας αντικείμενα (όχι πάνω από 30L)
 • Αντιανεμικό/Αδιάβροχο
 • Καπέλο, αντιηλιακό
 • Τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείτε/φάρμακα για αλλεργία

Για την εξασφάλιση της θέσης σας θα πρέπει να καταβληθεί έως την Παρασκευή 17 Μαΐου το ποσό της συμμετοχής, που ανέρχεται στα 45 ευρώ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τμήμα Αθλητικών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και Εκδηλώσεων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό τηλ: 210 6834448, ώρες 08:00-14:00, υπεύθυνος κ. Δήμας Μιχάλης.


Παράταση αιτήσεων έως 31/5 για το πρόγραμμα Καλοκαιρινής απασχόλησης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

 Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους, υλοποιώντας πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης με πολλές αθλητικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις!

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών (έτη γέννησης από το 2012 ως το 2019), θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17/6-26/7 από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 07:00-16:00 και θα υλοποιηθεί σε δύο περιόδους, διάρκειας τριών εβδομάδων η καθεμία. Η πρώτη περίοδος του προγράμματος θα διαρκέσει από τις 17/6 έως τις 5/7 και η δεύτερη από τις 8/7 έως τις 26/7. 

Το κόστος συμμετοχής των παιδιών υπολογίζεται με εισοδηματικά κριτήρια με μέγιστη τιμή τα 75€ παιδί/περίοδο, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν για τις παρακάτω κατηγορίες: Μονογονεϊκές οικογένειες, Οικογένειες με μέλος ΑμεΑ, Τρίτεκνες/Πολύτεκνες οικογένειες, παιδιά εργαζόμενων του Δήμου.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (www.likovrisipefki.gr) και την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων. Η προθεσμία υποβολής πήρε παράταση έως και την Παρασκευή 31/5. 

Πληροφορίες για τον υπολογισμό κόστους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής στο 2106145146.


Δήμος Χολαργού - Παπάγου : «Εκφάνσεις Βίας στη Σημερινή Εποχή»Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Εκφάνσεις Βίας στη σημερινή εποχή», την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη, Λεωφόρος Περικλέους 55, Χολαργός).

 

Οι εισηγητές και οι  θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν και αφορούν στο φλέγον ζήτημα της αύξησης των περιστατικών βίας πανελλαδικά είναι: 

 

·        «Πόσο και πώς αυξήθηκε η ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της Πανδημίας-Covid19, παγκοσμίως;» Δρ. Σπύρος Μαζάνης, Παιδίατρος,  Ταμίας ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Συγγραφέας Παραμυθιών.

·        «Η βία και η παρενόχληση στην εργασία», Νανά Παπαδογεωργάκη,  Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Διαπραγματεύτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

·        «Βία κατά των γυναικών/ Εξερευνώντας τα χαρακτηριστικά θύτη-θύματος», Ιωάννα Σκλιάμη, Ψυχολόγος, BSc, Εγκληματολόγος, MSc Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική, Πιστοποιημένη Επαγγελματίας HR (Ανθρώπινου Δυναμικού).

 

Επιμέλεια εκδήλωσης: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, 2132002831/893, mroufogali@dpapxol.gov.gr


 

Δήμος Χαλανδρίου : Πρόγραμμα «Καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης στα σχολεία 2024» – Πότε και πώς θα γίνουν οι εγγραφές.

 
Το Τμήμα Παιδείας & Φροντίδας Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Παιδείας, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς θα υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης με δημιουργική απασχόληση μαθητών δημοτικών & νηπιαγωγείων, σε επτά (7) σχολικά συγκροτήματα του Δήμου μας. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

 

Συνολικά το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί  σε δύο περιόδους, ως εξής:

1η περίοδος:  25/06/2024 –  12/07/2024

2η περίοδος:  15/07/2024 –  29/07/2024

 

H υλοποίηση του Προγράμματος  θα πραγματοποιηθεί στα εξής σχολικά συγκροτήματα:

1Ο   Δημοτικό (Αριστοφάνους 42 & Καραολή Δημητρίου, Κεντρικό Χαλάνδρι)

4ο   Δημοτικό (Σαλαμίνος & Αριστοφάνους, Κάτω Χαλάνδρι)

5ο   Δημοτικό (Βριλησσίων 2 & Μεταμορφώσεως, Τούφα)

   9ο  Δημοτικό ( Ζαλόγγου 17 & Ανδρούτσου, Πολύδροσο)

12ο  Δημοτικό (Ιωαννίνων και Ταϋγέτου, Χαλάνδρι)

14ο  Δημοτικό (Θησέως & Ευριπίδου, Άνω Χαλάνδρι)

16ο  Δημοτικό (Τρίτση & Παπανικολάου 2, Πάτημα Χαλανδρίου)

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Δημόσιων Σχολείων του Δήμου Χαλανδρίου, οι οποίοι/-ες κατά το σχολικό έτος 2023-2024 φοιτούν σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

 

Οι εγγραφές και για τις ΔΥΟ περιόδους θα πραγματοποιηθούν από 20/05/2024 έως και 26/05/2024. Ο/Η αιτών-ουσα θα μπορεί να δηλώσει ΜΟΝΟ μια περίοδο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις σε οποιαδήποτε περίοδο, η πλατφόρμα θα ανοίξει και πάλι στις 27/05/2024 έως και 02/06/2024, και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα εάν έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

 

 Η υποβολή αίτησης  θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας

                                   demos365.chalandri.gr

ακολουθώντας τα κάτωθι βήματα:

 

►Οι αιτούντες βάσει των οδηγιών, δημιουργούν λογαριασμό χρήστη στην περιοχή «Αίτηση Εγγραφής Νέου Χρήστη» συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (Όνομα, Επίθετο, e-mail, Κωδικό, Επιβεβαίωση Κωδικού).

 

► Αφού λάβουν ένα μοναδικό κωδικό μέσω e-mail θα προχωρήσουν στην είσοδο χρηστών μόνο με κωδικούς demos ή  κωδικούς taxis net.

 

► Οι έχοντες/ έχουσες ήδη κωδικού demos για την είσοδό τους στην πλατφόρμα, χρησιμοποιούν αυτούς ακριβώς τους κωδικούς και επιλέγουν «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» – «Καλοκαιρινά camp /Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση στα Σχολεία».

 

► Για την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι απαραίτητων δικαιολογητικών,  σε μορφή PDF.

 1. Ιατρική βεβαίωση πρόσφατη (με ημερομηνία έκδοσης εντός 3μήνου) υπογεγραμμένη από παιδίατρο (σφραγίδα – υπογραφή).
 2. Βεβαίωση εγγραφής ή αντίγραφο ελέγχου δημόσιου δημοτικού η νηπιαγωγείου Χαλανδρίου.

 

Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον ληφθεί απαντητικό μήνυμα ότι εγκρίνεται.

Σε κάθε Σχολικό συγκρότημα ο αριθμός των παιδιών δεν θα υπερβαίνει τα εκατόν είκοσι (120) με εξαίρεση το 14ο Δημοτικό όπου δεν θα υπερβαίνει τα ογδόντα (80), ήτοι ανά περίοδο 800 παιδιά και συνολικά 1600.

 

Το ωράριο θα είναι 8π.μ.–4μ.μ (8 π.μ.-9 π.μ. προσέλευση  και αναχώρηση  2μ.μ.ή 4μ.μ.).

 

Σε περίπτωση που άλλο άτομο (πέραν αυτού  που έχει δηλώσει ο γονέας – κηδεμόνας) πρέπει να παραλάβει το παιδί, θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου, αναφέροντας  τα στοιχεία της ταυτότητας, του παραπάνω ατόμου στα τηλέφωνα 2106899926, -925,-924,-937.

Φέτος , για πρώτη φορά, ο Δήμος μας έχει προβλέψει να ενταχθούν στο δυναμικό της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης και εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, για να υποστηρίξουν τα παιδιά που παρακολουθούν, κατά το τρέχον σχολικό έτος, τμήμα ένταξης ή ακολουθούν πρόγραμμα παράλληλης στήριξης, βάσει των σχετικών στοιχείων που θα υποβάλλουν οι γονείς / κηδεμόνες, κατά την υποβολή της αίτησης.


Δήμος Χαλανδρίου - Μαθητικοί αγώνες στίβου “Ευριπίδεια 2024” το Σάββατο 25 Μάϊου

 


Evripidia2024_afisa


Τα «Ευριπίδεια», οι μαθητικοί αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Χαλανδρίου κάθε χρόνο για παιδιά της Ε και ΣΤ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, επιστρέφουν το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 5.00 το απόγευμα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο στίβου του Αθλητικού Κέντρου “Νίκος Πέρκιζας”.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τρίτη 21/05/2024 στον σύνδεσμο:
  https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration2

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες: