Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Πασχαλινές ευχές από το Δήμο Βριλησσίων

 


Δήμος Ηρακλείου : Με πασχαλινά τρόφιμα και δώρα ενισχύθηκε η τακτική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 Ενισχυμένη με εορταστικά τρόφιμα και δώρα ήταν και φέτος η πασχαλινή διανομή υλικής ενίσχυσης από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς τους δικαιούχους του προγράμματος. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου φρόντισε να προσθέσει στο τακτικό πακέτο του μήνα τρόφιμα όπως αρνί, πασχαλινά γλυκά, αυγά καθώς επίσης λαμπάδες και παιχνίδια για τις οικογένειες της πόλης που υποστηρίζονται από το Παντοπωλείο. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Μητρόπολη, συνέβαλε με αντίστοιχη χορηγία και στις διανομές τροφίμων που πραγματοποιήσαν και πραγματοποιούν αυτό το διάστημα οι Ιεροί Ναοί της πόλης.

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν περίπου 660 κιλά νωπό αρνί, 600 κιλά πασχαλινά γλυκά (τσουρέκια, κουλούρια κτλ), λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους αλλά και παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν στη δράση του Δήμου με το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Το κόστος για τα τρόφιμα καλύφθηκε από πόρους του Δήμου και χορηγίες.

«Το σύνθημα μας πάντα είναι: κανείς και καμία μόνοι στις γιορτές. Είμαστε εδώ για να μην λείψει από κανένα σπιτικό η χαρά και το γιορτινό κλίμα. Με όσες δυνάμεις διαθέτουμε αλλά και τις ευγενικές χορηγίες από ανθρώπους της πόλης μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά, μπορούμε και φέτος να φέρουμε το πασχαλινό τραπέζι σε όλα τα νοικοκυριά», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου

Περιφορά και συνάντηση επιταφίων στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς

 


Περιφορά και συνάντηση επιταφίων στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς
Μεγάλη Παρασκευή 9.30μμ
Την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Παρασκευής θα μοιραστούν πλήθος πιστών στον Δήμο Κηφισιάς στην συνάντηση των επιταφίων των Ιερών Ναών: Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου και Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς- στο κέντρο της Κηφισιάς, την Πλατεία Πλατάνου.


Οι επιτάφιοι των τριών εκκλησιών θα συναντηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις 9.30 μμ.Δήμος Αμαρουσίου - Γιορτή της Μητέρας, Σάββατο 11 Μαΐου, 19:00, Πολυχώρος Άρτεμις