Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Το μήνυμα του Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, για τις πανελλήνιες εξετάσεις

 Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες.
Εύχομαι η προσπάθεια των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινάτε να είναι επιτυχής και να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας. Το όμορφο ταξίδι της ζωής ξεκινάει, άσχετα με το αποτέλεσμα των εξετάσεων.
Οδηγός σας να είναι η αποφασιστικότητα και η ψυχραιμία ώστε να κατακτήσετε το μέλλον που σας ανήκει.
Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σας όμως δεν αποτελεί μονόδρομο και σίγουρα δεν οδηγεί σε αδιέξοδο. Σας περιμένουν πολλές ακόμη μάχες και επιτυχίες για την πραγμάτωση των ονείρων σας. Να ξέρετε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εμείς είμαστε περήφανοι για τον καθένα από εσάς.
Βρείτε με υπομονή τον δρόμο σας.
Υψηλές αξίες, έμπνευση και κοινωνική προσφορά ας είναι τα κίνητρα και οι στόχοι σας.
Θα είμαστε δίπλα σας. Πάντα να έχετε συμπαραστάτες γονείς, καθηγητές και καλούς φίλους.
Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!

Δήμος Ηρακλείου : «Η Στιγμή Μας» παράσταση με ελεύθερη είσοδο από τους «Τσαλακωμένους»

 

Με την καθιερωμένη τους, καλοκαιρινή παράσταση, σε μια διασκευή του έργου «Αριθμημένοι» του Ελίας Κανέτι, αποχαιρετούν την φετινή περίοδο και, ταυτόχρονα, παρουσιάζουν την δουλειά τους στο κοινό, οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρακολουθούν το θεατρικό τμήμα του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο προσφέρει, κάθε χρόνο, η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η διασκευή έχει τίτλο «Η Στιγμή Μας» και ανεβαίνει 2,3 και 4 Ιουνίου στις 20.30 στο θέατρο του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο.

Η θεατρική ομάδα «Τσαλακωμένοι», όπως την έχουν ονομάσει, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό της δασκάλας τους Αντιγόνης Σταυροπούλου δημιουργήθηκε το 2022. Ο στόχος της είναι τα μέλη της, μέσα από την επαφή τους με την τέχνη του θεάτρου, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν, να ενωθούν και να συνυπάρξουν, ελεύθερα και ασφαλή μαζί.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς μαθαίνουν τις τεχνικές του θεάτρου, πάνω και κάτω από το σανίδι, σε όλα τα πόστα, ετοιμάζοντας την παράσταση που παρουσιάζουν στους θεατές στις αρχές του καλοκαιριού.


Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: 14ος Αγώνας Σκάκι Σιμουλτανέ – Κυριακή 02 Ιουνίου

 


Εγγραφές στις παιδαγωγικές δομές του Δήμου Πεντέλης (Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) για το σχολικό έτος 2024-2025

 


Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει τους δημότες για την έναρξη των εγγραφών στις παιδαγωγικές δομές του (Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) Δήμου Πεντέλης.

Αιτήσεις εγγραφής θα υποβάλλονται:
Από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης στο σύνδεσμο  https://pstathmoi.publicota.gr/penteli/
Επισυνάπτονται οδηγίες , με τα δικαιολογητικά ,τις δομές και την διαδικασία εγγραφής .

Επισυναπτόμενα Αρχεία:
1. Δικαιολογητικά Εγγραφής
2. Παιδαγωγικές δομές -διαδικασία εγγραφής

“ΔΕΗ 3Χ3 Power To The Hood”: Μεγάλη μπασκετική γιορτή στο Μαρούσι με πολλές δωρεάν ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις για όλη την οικογένεια – Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

 


Το Μαρούσι υποδέχεται τη μεγάλη μπασκετική γιορτή “ΔΕΗ 3Χ3 Power To The Hood by Eyrohoops”, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Πυρήνας της διοργάνωσης είναι το τουρνουά 3Χ3 για 2 μικτές ηλικιακές κατηγορίες ( 10-14 ετών και 18+ ετών) με δωρεάν συμμετοχή.

Το κοινό θα απολαύσει το εντυπωσιακό Street Basketball Show του freestyler Dude K,καθώς επίσης θα παρακολουθήσει και θα συμμετάσχει σε basketball challenges, μεταξύ των παιχνιδιών, από 10:00 έως και τις 14:00 και από 17:00 έως τις 21:00.

Παράλληλα, θα στηθεί φουσκωτό γήπεδο για παιδιά, face Painting cornet με μοναδικά σχέδια για τους μικρούς φίλους του αθλήματος, καθώς και το 360Ο Photobooth για τις αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.
Πολλές ακόμη εκπλήξεις με δώρα θα πραγματοποιούνται μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, προσκαλούν τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος, τους επισκέπτες της πόλης και όλη την οικογένεια να ζήσουν από κοντά το δυναμικό άθλημα με παιχνίδια 3Χ3 σε ειδικό γήπεδο, καθώς και τις παράλληλες ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις και εκπλήξεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους  συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία της ΔΕΗ σε συνεργασία με την Eurohoops και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Δήλωσε συμμετοχή στο ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στο Μαρούσι εδώ!

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), Μαρούσι

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 Ώρες: 10:00-14:00 & 17:00-21:00 Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-14 ετών & 18+ ετών

Παράλληλες δράσεις: Street Basketball Show, Face Painting, Challenges, 360° Photobooth, φουσκωτό γήπεδο, μπασκέτες για ελεύθερο παιχνίδι, αναμνηστικά δώρα.

 

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής

Φόρμα επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό ιστότοπο/στο site:  dei3x3.eurohoops.net 

 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου άλλαξε τηλέφωνο


 Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη, Χαλάνδρι) άλλαξε τηλέφωνο.

Ο καινούριος αριθμός για να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη είναι 210 6825373.