Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΩΝΑ - ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ - ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Ο "Ηγέτης της δημοκρατικής παρατάξεως στο Χαλάνδρι",

Ο λαοπρόβλητος αρχηγός που αυτοχρίστηκε - μέσω της ΦΛΥΑΡΙΑΣ - διώκτης του οικονομικού εγκλήματος. (ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ.)

Ο άνθρωπος που νόμιζε ότι θα μας χρησιμοποιεί ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ, ώστε να κρύψει την παντελή, παροιμιώδη,  ανικανότητά του να ανταποκριθεί πολιτικά στον ρόλο που τον έχρισαν, με  ΠΑΡΑΝΟΜΗ (αντικαταστατική) ΑΝΑΘΕΣΗ και χωρίς ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, οι ΘΕΙΟΙ του.

Ο άνθρωπος που επένδυσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ - μαζί με τα πολιτικά αφεντικά του - στην δίωξή μας - και όταν δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ για τον δημόσιο βίο μας - ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -επέλεξε μέσω των κυκλωμάτων των κολλητών του ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ.

ΠΑΙΡΝΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Διότι σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Φλεβάρη, που ο στενός του συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Στ. Καραμολέγκος μας φώναζε "Μπατιρόγατε, πόσα πήρες" επειδή ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ελήφθη από το Δ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Κατά αυτής της απόφασης προσέφυγε - ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ - ο κος Ανδρεόπουλος ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ, όπως φώναζε στον κο Κουράση.

ΘΥΜΑΣΤΕ;;; ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΤΕ!

http://stinplatia.blogspot.com/2012/03/blog-post_6764.html

ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ 13 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ("Ο Στάθης και ο Τσακ Νόρις ξέρει" γράφαμε).
Έκανε λοιπόν προσφυγή για να ελεχθεί η νομιμότητα της απόφασης του Δ.Σ.

(Μακάρι να έκανε μόνο προσφυγή  - ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Όμως παράλληλα ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ - όταν δεν έκανε έλεγχο με τον Πράσσο σε συνεργεία εργατών στον δρόμο ΑΥΤΟΔΙΚΩΝΤΑΣ ή ΧΑΦΙΕΔΙΖΟΝΤΑΣ).

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  (που είναι και από το κόμμα που τον έχρισε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΑΝΑΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟ, για να μην λέει ότι του φταίει η Δεξξα - παχύ το ξ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή ... το κόμμα των ΠΕΙΡΑΤΩΝ).

ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΊ ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ;;

ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;;
Τουλάχιστον  ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ;;;;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΛΠ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;

Συγνώμη που πρέπει να ζητήσουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ (σχεδόν) τις παρατάξεις.

Που έπαιξαν το παιχνιδάκι μαζί του ή κρύφτηκαν για να μην ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,  ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΖΑ!

Διότι ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου