Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Με ΧΘΕΣΙΝΗ ανάρτηση στο site του δήμου (δείτε)

9/1/2013 Συναυλία του Βασίλη Λέκκα την Πέμπτη 10.1.2013 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου




ενημερωθήκαμε και επίσημα ότι σήμερα το βράδυ στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου η εναρκτήρια συναυλία των Εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, που στόχο έχουν την προσέλκυση πελατείας στην τοπική αγορά ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του ... 2014. (Λες να πουλάνε τυρί στην πλατεία όλο το χρόνο;;;)

Η συναυλία εμφανίζεται - μάλλον από λάθος (είδες άμα θέλω τι sic γίνομαι) στην αφίσα - ως χορηγία, ενώ σαφέστατα πρόκειται  για ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς το δήμο, στα πλαίσια της εκχώρησης της πλατείας για εγκατάσταση παγοδρομίου, λούνα παρκ και εμπορικών/παραεμπορικών καταστημάτων, όπως αναφέρεται και στην απόφαση της οικονομικής επιτροπής που ενέκρινε την πρόταση των εκδηλώσεων, και η οποία κοστολογήθηκε για 5000 ευρώ και αποκαλείται ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ. ΝΑ ΔΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!


Διότι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ:

ΟΡΙΣΜΟΣ :
Χορηγία (πολιτισμική – κοινωνική )είναι η χρηματοδότηση και στήριξη κρατικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών και δραστηριοτήτων κοινωνικού περιεχομένου , από ιδιωτικές επιχειρήσεις , εφ’ όσον εμπεριέχει μεταφορά πόρων από τον ιδιωτικό στον δημόσιο – κοινωνικό τομέα και με αποκλειστκό αντιστάθμισμα των χορηγών , την πίστωση τους από την κοινωνία με την ευποιία τους .

Θαλής Κουτούπης – Πρακτικός Οδηγός Χορηγίας για Χορηγούς και αποδέκτες Χορηγιών.

Δεν είναι χορηγία οι χρηματοδοτήσεις, με αντιπαροχή προβολής , οι εμπορικές συμβάσεις ή οι από κοινού δραστηριότητες προβολής!

Άιντε να ξεμπερδέψουμε σιγά σιγά την π.... από την βούρτσα εμείς, γιατί αν περιμένουμε από τον ... Οπτικόπουλο .... μπερδεμένα τα θέλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου